Gündem Güne Başlarken | 19 Mart 2022

Güne Başlarken | 19 Mart 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 19 Mart 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!


Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentte etkili olan kar yağışıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. "İstanbul’da şu anda her şey gayet iyi gidiyor" diyen İmamoğlu, "Yarın gün boyu, belli molalarla akşama kadar etkili bir kar yağışı söz konusu İstanbul’da. İlgili tüm kurumların açıklamalarını vatandaşlarımızın takip etmelerini ve ona göre hareket etmelerini diliyorum" dedi.

Meteoroloji’nin uyarılarının ardından beklenen kar yağışı İstanbul genelinde etkisini sürdürüyor. Kar, özellikle yüksek kesimlerde etkisini arttırıyor. Fırtına nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken, bazı ara yollar buz pistine döndü.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, "Rusya bize saldırdığı için son 25 yılda ulaştığı seviyeden 90’lara geri dönecek" dedi.

Haberin Devamı

Ukrayna Başbakan Yardımcısı İrina Vereşuk, Ukrayna’da sivillerin tahliyesine dair rakamlara değinerek, 7 tahliye koridorundan 9 bin 145 kişinin tahliye edildiğini duyurdu.

Galatasaray Nef Erkek Basketbol Takımı’nda başantrenör Ekrem Memnun ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Güne Dair Notlar

  • 19 Mart günü saat 7.35'te dolar 14,79 TL, euro ise 16,36 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Şarkılar Bizi Söyler (KANAL D)

Sinema: Tünel (STAR)

Yerli Dizi: Kardeşlerim (ATV)

Güldür Güldür Show (SHOW)

Sinema: Recep İvedik 4 (FOX)

19 Mart günlük burç yorumları

KOÇ: Enerjinizi, sosyal yapınızla birleştirerek yoğun duygular içinde olacaksınız. Yapmanız gereken çok şey var ve siz kafanızdaki küçük olaylarla potansiyelinizi istemeden kısıtlıyorsunuz.

BOĞA: Çevre faktörleri lehinize çeviren sistemli bir karakteriniz var. Birlikte çalıştığınız kişilerin size katkılarını inkar edemezsiniz. Sizin için zaman önemli. İsteklerinizi gerçekleştirmek için aceleci davranıyorsunuz.

İKİZLER: Çevrenizin etkisi altında kaldığınız için, küçük yanılmalar her zaman mümkün. İkili ilişkilerinizi yanlış temeller üzerinde geliştiriyorsunuz. Çevrenizde fikir ayrılıkları nedeniyle tartışmalar yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ: Sosyal ilişkilerinizin sizde yarattığı güven içinde hareket ediyorsunuz. Görüşmek istediğiniz dostlarınızı bir araya getirebilirsiniz. Bazı çalışmalar içinde olan arkadaşlarınızla ilginç fikirler geliştireceksiniz.

Haberin Devamı

ASLAN: Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak size önemli gelişimler kazandıracak ve kafanızdaki karışıklara çözüm bulacaksınız. Bugün cesaretinizi biraz daha ortaya koyarken yeniliklerden korkmamayı öğrenmelisiniz.

BAŞAK: Yeni planlar için desteğe ihtiyacınız olabilir. Yapmayı planladığınız işler konusunda ince detaylar çok önemli. Konuyla ilgili tecrübesi olan eski ve güçlü dostlarınızın fikrini almadan adım atmayın.

TERAZİ: İşbirlikleri konusunda önemli gelişmeler mevcut. Bugün kendinizi ortaya koyacaksınız. Çevrenizin sizin için ne düşündüğü konusunda tereddütleriniz olabilir. Güç bağı oluşturacağınız kişiler çok önemli.

AKREP: Baskıcı duyguları sevmiyorsunuz. Fikirlerinizi ortaya koymaktan korkmuyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişiler size karşı muhalif düşünceler içinde olabilirler. Davranışlarınız bazı kişilerin hoşuna gitmiyor.

YAY: Kişisel ve sosyal ilişkilerinizi destekleyen tavırlar sergileyeceksiniz. Aynı anda birkaç kişiye söz vermeniz mümkün. Randevularınıza önem vermelisiniz. Yaşam enerjinizin güçlü olması partnerinizin hoşuna gidiyor.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi sınamanız güzel. Bazen öyle içine kapanıyorsunuz ki, partneriniz dahil hiç kimse sizi anlayamıyor. Bugün yeni projeler gündemde ve kafanızı fazla meşgul edecek.

KOVA: İlişkilerinizde istemediğiniz sıra dışı olaylarla karşılaşmanız mümkün. Eğlenebileceğiniz ortamlarla değişik kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Maddi konularda yeni açılımların söz konusu olacağı durumlar mevcut.

BALIK: Bugün kendinize zaman ayırmalı ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak yeni işlere önem vermelisiniz. Maddi konularla ilgili atılımlar söz konusu. İşinizle ilgili görüşeceğiniz kişilere karşı ön yargılı olmamalısınız.