Gündem 'HAKKINIZDA HERHANGİ BİR SINIFLANDIRMA SONUCU BULUNMAMAKTADIR' NE DEMEK? NE ANLAMA GELİYOR?

'HAKKINIZDA HERHANGİ BİR SINIFLANDIRMA SONUCU BULUNMAMAKTADIR' NE DEMEK? NE ANLAMA GELİYOR?

Paylaş
'HAKKINIZDA HERHANGİ BİR SINIFLANDIRMA SONUCU BULUNMAMAKTADIR' NE DEMEK? NE ANLAMA GELİYOR?

'Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır' uyarısı askerlik yerlerinin açıklanmasının ardından yeniden gündeme geldi. Vatani görevini yerine getirmek için heyecanlı bekleyiş içinde olan asker adayları askerlik yeri sorgulamalarında 'Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır' uyarısıyla karşılaşınca bunun ne demek olduğu ve ne anlama geldiğini araştırmaya başladı…

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile Kasım 2022 askerlik yerleri açıklandı. Adaylar T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile e-devlet üzerinden askerlik yerlerini öğrenirken kimi adayların karşısına 'Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır' uyarısı çıkıyor. Peki, bu ne demek? İşte 'Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır' uyarısıyla karşılaşanların yapması gerekenler…

Haberin Devamı

 

'HAKKINIZDA HERHANGİ BİR SINIFLANDIRMA SONUCU BULUNMAMAKTADIR' NE DEMEK?

Asker adaylarının karşı karşıya kaldığı 'Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır' uyarısı birtakım sorunlardan kaynaklanmaktadır. 

Söz konusu uyarının sebebi askerlik yerinin henüz belli olmadığı veya yanlış ekranlardan bakılması olabilir. Askerliğe başlama yeri yani diğer bir adıyla acemi birliği o celp döneminde olmadığı için söz konusu "Hakkınızda Herhangi Bir Sınıflandırma Sonucu Bulunmamaktadır" şeklinde de uyarı alabiliyor olabilirsiniz.

Aşağıdaki ekranların hepsinden sorgulamalarınızı gerçekleştirdikten sonra yine de sınıflandırma sonucunuz görünmüyorsa askerlik şubesinden bilgi alabilirsiniz.