Gündem Haluk Bayraktar'dan jet yakıtı iftirasına çok sert tepki: Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak!

Haluk Bayraktar'dan jet yakıtı iftirasına çok sert tepki: Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak!

Paylaş
Haluk Bayraktar'dan jet yakıtı iftirasına çok sert tepki: Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak!

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, sosyal medyada yer alan İsrail ile ilgili iddialara sert bir tepki gösterdi. Haluk Bayraktar, iftiraları ortaya atan kişinin İBB'de İmamoğlu'nun iletişim kampanyalarını yöneten ekipte görevli olduğunu belirterek, "Bu PKK’lıları besleyen Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum: Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak." tepkisinde bulundu.

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İsrail'e jet yakıtı satıldığı iddialarına çok sert tepki gösterdi. Bayraktar, kazanılan tazminatın Gazze'ye yardım olarak gönderileceğini belirtti.

Haberin Devamı

Haluk Bayraktar paylaşımında, "Sosyal medyada Baykar ve yöneticileri aleyhine alçakça ve şerefsizce uçak yakıtı konusunda bir iftira kampanyası yürütülüyor. Baykar, Türkiye'den Gazze'ye en büyük insani yardımı gerçekleştirmiş bir firmadır. Firmamızın tek faaliyet alanı insansız hava aracı sistemleridir. Bu iftirayı yayanları mahkemeye verip takipçisi olacağım. Oluşacak tazminatlar da yine Gazze'ye yardım olarak aktarılacaktır." ifadelerini kullandı.

"TASMALI KÖPEKLERİNİ SALDIRTMAYI BIRAK"

"Bizim için nefsin izzeti yoktur yaptığın işin izzeti vardır. Attığınız iftiralar bizde bir toz zerresi kadar iz bırakmaz. Milletimiz de Gazzeliler de bizim duruşumuzu iyi bilir.

İsrail’e jet yakıtı sattığımız iftirasını atan alçak kim diye baktım. Gördüm ki İBB Başkanının iletişim kampanyalarını yöneten strateji ekibinde yer alıyormuş. “Alevilerin de pkk’sı olmalı” diye yazılar yazıyor, dhkp-c güzellemesi yapıyormuş.

Haberin Devamı

Bu PKK’lıları besleyen Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum: Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak. Yalandan başka söyleyecek lafın varsa, mertçe yüzümüze söyle de cevabını verelim."