Gündem Harikasınız! Koruyucu aile ile büyüdü, koruyucu anne oldu

Harikasınız! Koruyucu aile ile büyüdü, koruyucu anne oldu

Paylaş
Harikasınız! Koruyucu aile ile büyüdü, koruyucu anne oldu

Nevin Demir, çocukluğunda ‘koruyucu aile’ yanında kaldı. Koruyuculuğun ne olduğunu en iyi o biliyordu. Eşiyle ‘koruyucu aile’ olmak için başvuruda bulundu. Sekiz ay bekledikten sonra kız evladına kavuştu.

Nevin Demir, ailesinin fakirliği sebebiyle hayatının bir bölümünü koruyucu ailenin evladı olarak geçirdi. Daha sonra annesinin yanına döndü. Yücel Demir ile evlendi, iki erkek çocuk sahibi oldu. İki yıl önce İstanbul’dan Bingöl’e taşındılar. Bir kız çocuk isteyen çift Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Koruyucu Aile Birimi’ne başvurdu. ‘Koruyucu Aile’ statüsü alan çift beklemeye başladı.

Haberin Devamı
Koruyucu evlat iken, koruyucu anne oldu Nevin Demir, çocukluğunda ‘koruyucu aile’ yanında kaldı. Koruyuculuğun ne olduğunu en iyi o biliyordu. Eşiyle ‘koruyucu aile’ olmak için başvuruda bulundu. Sekiz ay bekledikten sonra kız evladına kavuştu.

HEP EKSİKLİK ÇEKTİM

Sekiz ay sonra kız çocuklarına kavuştular. Nevin Demir, “Hep anne ve baba eksikliği çekerek büyüdüm. Bu duyguyu çok iyi bilirim. Şimdi o da benim evladım. Kreşe gidiyor, şarkılar öğrendi, dans ediyor ve çok mutlu” dedi. Baba Yücel Demir de “Eşimin gösterdiği gayret ve çabalarla bu sonuca ulaştık. Çok mutluyuz” diye konuştu.

AYRI BİR HEYECAN

Nevin Demir ile Yücel Demir küçük kızlarıyla ilgilenmeyi çok seviyor. Artık evlerinde ayrı bir heyecan var.