Gündem 'Herkesi kör sanıyorlar'

'Herkesi kör sanıyorlar'

Paylaş
'Herkesi kör sanıyorlar'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan seçimlerin siyasetçiler için hesap verme dönemi olduğunu belirtip CHP’yi eleştirdi. Erdoğan, “Hangi maskeyi takarlarsa taksınlar milletimiz bunların niyetini biliyor. Herkesi kör, alemi sersem sanıyorlar” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında dün Antalya’da düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan, “Seçimler siyasetçiler için hesap verme dönemleridir. Hesaptan kaçanlara 31 Mart’ta hesap sormaya hazır mıyız?” dedi. Erdoğan, “Bu kardeşiniz, cumhurbaşkanı olarak bu ülkenin başında mı, başında. Cumhur İttifakı olarak kabine bizde mi? İş başında olduğumuza göre 31 Mart’ta yerel yönetimi bize teslim ettiğinizde ülkeyi uçurmaya devam edecek miyiz?” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘YÖNETİMİ PAYLAŞTILAR’

Ana muhalefet partisi CHP’yi eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hangi maskeyi takarlarsa taksınlar milletimiz bunların niyetini biliyor. Sandıkta hesaba çekilecekleri gün yaklaştıkça ayakları titriyor” dedi. Erdoğan “Hangi kılığa gireceklerini şaşırdılar. CHP Genel Başkanı ‘DEM’lendi. Gizli kapaklı anlaşmalarla belediye yönetimlerini paylaştılar. Sonra da utanmadan DEM’le ittifakımız yok diye demeç veriyor. Herkesi kör, alemi sersem sanıyorlar. Aymazlıklarından bir türlü vazgeçmiyorlar” ifadelerini kullandı.

‘ANTALYA OYUNA GELMEZ’

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Antalya zübük siyasetçi oyunlarına gelmez. Antalya ‘Evet’ diyorsa bu iş bitmiştir. Kapı kapı dolaşmaya hazır mıyız? Ramazan’a az kaldı. Bu mübarek ayı en güzel şekilde değerlendirmeliyiz” dedi. Son 21 yılda Antalya’ya 304 milyar lira tutarında yatırım yaptıklarını söyleyen Erdoğan, “CHP’nin burada bir yatırımı var mı, yok. TOKİ vasıtasıyla 5 bin 570 konutun yapımını tamamladık. Şehrimizde üniversite sayısını 5’e yükselttik. 116 adet spor tesisi inşa ettik” diye konuştu.

Haberin Devamı