Gündem Hırsız kayınço

Hırsız kayınço

Paylaş
Hırsız kayınço

Çalışmak için geldiği İstanbul’da kız kardeşi ve eniştesinin evine yerleşen Tarık T., içinde araç satışı için alınan 2 milyon TL’nin olduğu kasayı ve iki bilgisayarı çalıp kayıplara karıştı.

İstanbul Beylikdüzü’nde araç alım satım işiyle uğraşan Murat Özdemir’in geçen cumartesi şehir dışından müşterisi geldi. Hafta sonu olması nedeniyle araç satışı pazartesiye kalınca parayı elden alıp evdeki kasaya koydular. Aile, araç satışı için gelen misafirlerini kahvaltıya götürdü. Kayınbirader Tarık T. evde kaldı. Aile eve döndüğünde, satışını yapacakları otomobilin parasının içinde olduğu kasanın olmadığını fark etti.

Haberin Devamı

KASAYI ALIP KAÇTI

Evdeki kamera kayıtlarını izleyen aile, Tarık T.’nin yatak odasındaki para dolu kasayı ve iki adet dizüstü bilgisayarı alarak çıktığını gördü. Telefonla aradılar ama ulaşamadılar. Polise başvuran aile, Tarık T.’den şikayetçi oldu. Tarık T.’nin kardeşi Kadriye Özdemir, “Abim Tarık bir ay önce çalışmak için Kuşadası’ndan İstanbul’a geldi. Yanımızda kalıyordu. Şoke oldum. Kasada 2 milyon TL vardı. Üzüntü içerisindeyiz” dedi. İHA