Gündem İBB Başkan Adayı Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız

İBB Başkan Adayı Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız

Paylaş
İBB Başkan Adayı Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Sultanbeyli'de vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum, "31 Mart'tan sonraki 5 yılda, biz 20 yılda yapılacak işleri yapacağız. Eserleri üretip sizi, CHP'nin insafına, yalanlarına, algılarına, beceriksizliğine asla terk etmeyeceğiz" dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitinge katıldı.

Haberin Devamı

Kurum'a, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş da katıldı.

Kurum, “Benim işim eser sen öyle Saraçhane merkezli trol ordularınla algı oyunlarınla Sultanbeyli'yi kandıracağını mı zannediyorsun. 31 Mart'a az kaldı, 31 Mart'ta hem bu bir türlü adı özgür olan ama özgürleşemeyen eş genel başkanları var ya. Şuraya otur diyorlar oturuyor, kalk diyor kalkıyor. 31 Mart gecesi bu millet sana ders verecek, sandıkta gereken cevabı verecek. Seni de süresiz tatile gönderecek. O eş genel başkanını da koltuktan kaldıracak.


Trol ordularıyla olmuyor bu işler. Sosyal medyayla bu ülke yönetilseydi sen çoktan kazanmıştın. Bak 28 Mayıs'ta ne oldu? 28 Mayıs'ta milleti kazanıyoruz diyerek kandırdınız. İşleri güçleri algı, tek bildikleri bu. 31 Mart akşamı sosyal medya belediyeciliği bitecek, gerçek belediyecilik gelecek. Gönlünüz rahat olsun. biz 5 yılda onların bu 5 yılda İstanbul'u üzdü, kırdı geriye götürdü. 31 Mart'tan sonraki 5 yılda biz 20 yılda yapılacak işleri yapacağız. Eserleri üretip sizi CHP'nin insafına, yalanlarına, algılarına, beceriksizliğine asla terk etmeyeceğiz" dedi.

Haberin Devamı