Gündem İhmalin bedeli Hiranur'un canı

İhmalin bedeli Hiranur'un canı

Paylaş
İhmalin bedeli Hiranur'un canı

Sitenin bahçesinde arkadaşlarıyla oynarken aydınlatma direğine dokunan 9 yaşındaki Hiranur Bektaş elektrik akımına kapılarak can verdi. Elektrik kaçağına site yönetiminin ihmalinin yol açtığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Hiranur'un daha 40 günlükken babasını kaybettiği belirlendi.

ANNESiYLE YAŞIYORDU

Haberin Devamı

Hiranur Bektaş (9), Kastamonu Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki Şehit Burak Kapucuoğlu Sokak'ta bulunan bir sitede annesi Pınar Bektaş ile birlikte yaşıyordu. Önceki akşam sitede arkadaşlarıyla birlikte oynayan Hiranur bir ara apartmanın önündeki aydınlatma direğine dokundu. Bir anda fenalaşarak yere yığılan küçük kızın elektrik akımına kapıldığı belirlendi.

HASTANEDE ÖLDÜ

Çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülen Hiranur kurtarılamadı. Anne Pınar Bektaş duruma isyan ederken, aydınlatma direğinden sorumlu olduğu belirlenen site yönetimi hakkında soruşturma başlatıldı. Hiranur, Hacıbey köyünde düzenlenen törenle daha 40 günlükken kaybettiği babası İsmail Bektaş'ın yanına defnedildi.

Haberin Devamı