Gündem Dilan ve Selam sevgili çıktı! İki cinayet planlı mı?

Dilan ve Selam sevgili çıktı! İki cinayet planlı mı?

Paylaş
Dilan ve Selam sevgili çıktı! İki cinayet planlı mı?

Adana’da babası Turhan Özdemir tarafından öldürülen Dilan Özdemir ile bu cinayetten 3 saat sonra uğradığı saldırıda hayatını kaybeden Selam Şenci’nin sevgili olduğu ortaya çıktı. Her 2 cinayetin planlı işlenmiş olabileceği ihtimali değerlendiriliyor.

İlk olay, 26 Şubat’ta 13.00’te Yüreğir ilçesinde yaşandı. Baba Turhan Özdemir (54) kızı Dilan ile sokakta karşılaştı. Kızının uyuşturucu kullandığını öne süren Özdemir, çıkan tartışmada Dilan’ı bıçaklayarak yaraladı. Kaçan baba birkaç sokak ileride yakalanırken, hastaneye kaldırılan Dilan Özdemir ise kurtarılamadı. Bu olaydan 3 saat sonra Selam Şenci (26), Seyhan ilçesindeki bir işyerinin otoparkında 2’si kadın 5 kişi tarafından dövülüp bıçaklandı. Şenci’nin tekme-tokat dövülüp bıçaklandığı anlar kameraya yansıdı. Gruptaki bir kadın, kanlar içinde yere düşen Şenci’yi vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı. Tedaviye alınan Şenci, hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

‘MÜDAHALE ETMEDİ’ İDDİASI

Şenci’yi öldüren 5 şüpheliyi arama çalışmaları sürüyor. Dilan Özdemir ile Selam Şenci’nin bir süredir sevgili olduğu ortaya çıktı. Her 2 cinayetin planlı işlenmiş olabileceği ihtimali değerlendiriliyor. Dilan’ın babası tarafından öldürülmesine şahitlik eden Şenci’nin olaya müdahale etmediği, bunun üzerine arkadaşlarının Şenci’yi otoparka çağırarak öldürdüğü de iddia edildi. Tutuklanan baba Özdemir, cinayeti bir anlık öfkeyle işlediğini öne sürüp, “Kızım kötü yola düşmüştü. Uyuşturucu kullanıyordu. Onu kurtarmak için çok çaba sarf ettim. Çok defa evden kaçtı, geri getirdim. Başaramadım” dediği belirtildi. Anıl ATAR-Eser PAZARBAŞI/DHA