Gündem İngiltere'deki DJ Koray Alpergin'in ölümünde Türk çete izi! Tırnakları kerpetenle söküldü

İngiltere'deki DJ Koray Alpergin'in ölümünde Türk çete izi! Tırnakları kerpetenle söküldü

Paylaş
İngiltere'deki DJ Koray Alpergin'in ölümünde Türk çete izi! Tırnakları kerpetenle söküldü

İngiltere'de geçtiğimiz yıl kaçırıldıktan sonra ormanlık alanda vahşice öldürülmüş halde bulunan Türk DJ Koray Alpergin'in cinayetiyle ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı.

Londra'da bir radyo kanalının sahibi olan Koray Alpergin, 2 yıl önce İstanbul'da tanıştığı Gözde Dalbudak ile arkadaş oldu. Dalbudak, geçtiğimiz yıl Eylül ayında, bir haftalığına Londra'ya gelmek istediğini söyledi.

Haberin Devamı

Sabah'tan Ümit Erkan Demircan'ın haberine göre, genç kadın 8 Ekim'de uçakla Alpergin'in yanına gitti. Gözde Dalbudak'ı havalimanında karşılayan Alpergin, 13 Ekim'de akşam yemeği için Berkeley Street'te bulunan evine yarım saat uzaklıktaki dünyaca ünlü Novikov Restoran'a rezervasyon yaptırdı.

Lüks otomobille restorana gelen Alpergin ve Dalbudak, restoranda fotoğraf çekildi. Alpergin fotoğrafı sosyal medyadan paylaşarak yer bildirimi yaptı.

 Restorandan 22:00 gibi ayrılan ikili evin önüne geldiklerinde yanlarına yaklaşan ve Londra'nın kuzeyinde faaliyet gösteren "Tottenham Boys" adıyla nam salan Türk çetesinin üyeleri olduğu iddia edilen 4 kişi tarafından darp edildi.

 Alpergin silah zoruyla beyaz bir minibüse, Gözde Dalbudak ise farklı bir araca bindirilerek kaçırıldı.

Haberin Devamı

TÜRKÜ BARA GÖTÜRÜLDÜ

Gözleri bağlanan Koray Alpergin ve Gözde Dalbudak, 20 kilometre uzaklıkta bulunan ve tadilat nedeniyle kapalı olan bir türkü bara götürüldü. İddiaya göre barda çete üyesi oldukları ileri sürülen Ali Kavak , Erdoğan Ulcay, Cem O. ve Ali Y. de bulunuyordu. Gözde Dalbudak tuvalete kapatılırken, Koray Alpergin barın en alt katındaki şarap mahzenine indirildi.

İddiaya göre, çırılçıplak soyulup elleri ve ayakları bağlanarak bir sandalyeye oturtulan Koray Alpergin, 8 kişilik çete üyeleri tarafından, sürekli işkence gördü. Üzerine kaynar su dökülen, bacaklarından ve cinsel organından bıçaklanan Alpergin'in ayak tırnakları kerpetenle söküldü.

Saldırganlar Alpergin'i beyzbol sopası ile kafasına defalarca vurarak öldürdü. Talihsiz gencin cesedi olay yerine 20 kilometre mesafedeki Essex bölgesinde bulunan Loughton'daki ormanlık alana bırakıldı. Cesedi ateşe veren saldırganlar kayıplara karıştı. Diğer saldırganlar ise, Gözde Dalbudak'ı kapattıkları tuvaletten çıkarıp, gözleri bağlı araca bindirerek bir taksi durağının yakınında bıraktılar.

POLİS 6 KİŞİYİ YAKALADI

Olayla ilgili soruşturma başlatan İngiliz polisi, Gözde Dalbudak'ın verdiği bilgiler ve kamera görüntülerinden yola çıkarak, Londra'nın Camden bölgesinde yaşayan Erdoğan Ulcay (55), Tottenham bölgesinde yaşayan Ali Kavak (25) ve Steffan Gordon (34), Tejean Kennedy (33), Samuel Owusu-Opoku (35), Junior Kettle'yi (32) gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Gözaltına alınan kişilerin Tottenham Boys adıyla nam salan Türk çetesinin üyeleri olduğu öne sürülürken, Steffan Gordon ve Samuel Owusu-Opoku hakkındaki suçlamaları kabul etti. Soruşturmayı derinleştiren polis, olayın hemen ardından Cem O.'nun havayolu ile Ali Y'nin ise karayolu ile Türkiye'ye kaçtığını tespit etti. Cem O. ve Ali Y.'nin Sultangazi semtinde saklandığı ileri sürüldü.