Gündem İptal edilen uçuşlar 11-12 Mart! THY-Pegasus iptal edilen uçak seferleri listesi (İstanbul-Sabiha Gökçen)

İptal edilen uçuşlar 11-12 Mart! THY-Pegasus iptal edilen uçak seferleri listesi (İstanbul-Sabiha Gökçen)

Paylaş
İptal edilen uçuşlar 11-12 Mart! THY-Pegasus iptal edilen uçak seferleri listesi (İstanbul-Sabiha Gökçen)

İptal edilen uçuşlar, bugün ve yarın (11-12) İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçuş yapacakların en çok araştırdığı konu oldu. Günlerdir beklenen kar yağışı 10 Mart tarihi itibariyle etkisini gösterirken, THY ve Pegasus, İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları üzerinden gerçekleştirilecek pek çok seferin iptal edildiğini duyurdu…

THY-Pegasus iptal edilen uçak seferleri listesi İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları üzerinden yolculuk yapacaklar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Türk Hava Yolları’ndan yapılan açıklamaya göre yarın gerçekleştirilmesi planlanan 180 uçuş iptal edildi. İşte, 11-12 Mart iptal edilen uçuşlar…

Haberin Devamı

İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR 11-12 MART!

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle 10 Mart'ta İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bazı seferlerini iptal etti.

THY’den yapılan açıklama ile operasyonun durumuna göre iptal edilen sefer sayılarının artabileceği belirtilirken, THY'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada İstanbul'da yaşanması beklenen hava muhalefeti nedeniyle 10-11 Mart 2022 tarihli İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarında iptaller yaşandığı kaydedildi.

THY açıklamasında ayrıca "Uçuşlarınız ile ilgili güncel bilgiye uçuş sorgulama ekranlarımız üzerinden, uçuş numaranızı veya parkurunuzu girerek ulaşabilir, iade, değişiklik veya açığa alma gibi haklarınızı yine aynı sayfadan öğrenebilirsiniz. Seferi iptal olan yolcularımız uçuş saatine kadar web sitemiz, mobil uygulamamız, çağrı merkezimiz ve biletin düzenlendiği acente üzerinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilirler. Anlayışınız için teşekkür ederiz" denildi.

Haberin Devamı

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NDAN UÇUŞ AZALTMA AÇIKLAMASI

Sabiha Gökçen Havalimanı Meydan İşletmesi Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş. (HEAŞ), Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) toplantısının ardından açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, "Yurt genelinde ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle, Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarında, 10.03.2022 tarihinde yüzde 20 oranında ve 11.03.2022 tarihinde yüzde 30 oranında azaltma yapılacaktır. Tüm yolcuların uçuşları ile ilgili son durumu, ilgili havayolunun internet siteleri ve çağrı merkezlerinden takip etmesi tavsiye edilmektedir" denildi.

THY İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR İÇİN TIKLAYINIZ

PEGASUS İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR İÇİN TIKLAYINIZ