Gündem Hatay ve Muğla'da orman yangını! Ekipler olay yerinde

Hatay ve Muğla'da orman yangını! Ekipler olay yerinde

Paylaş
Hatay ve Muğla'da orman yangını! Ekipler olay yerinde

İskenderun yangın çıktı. Ormanlık alanda çıkan yangını söndürmek için çalışmalar devam ediyor. Yatağan-Milas karayolu üzerinde yer alan Bencik Mahallesindeki yangına ise havadan helikopterler karadan ise araz ve itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Hatay’ın İskenderun ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Haberin Devamı

İlçeye bağlı Sarıseki Mahallesi Kaledibi Yaylası'nda öğle saatlerinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangını gören yayla sakinleri orman ekiplerine haber verdi.

Bir süre sonra ekipler yangına hem havadan hem de karadan müdahale etmeye başladı. Ekiplerin yangını söndürmek için çalışması sürüyor.

MUĞLA'DA YANGIN

Saat 14.20’de başlayan yangın sonrası kara ve hava ekipleri yangın mahalline sevk edildi. Yatağan-Milas karayolu üzerinde yer alan Bencik Mahallesindeki yangına havadan helikopterler karadan ise araz ve itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

ESKİŞEHİR'DE ANIZ YANGINI ORMANA SIÇRADI

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde anız yangınından ormana sıçrayan alevler, Orman Bölge Müdürlüğü'nün erken müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alındı.

Haberin Devamı

Gökbahçe Mahallesi Kümbet mevkisindeki bir tarlada çıkan anız yangını, rüzgarın etkisiyle yanındaki ormana sıçradı. Gözetleme Kulesi görevlisi, yoğun dumanı görünce ekiplere haber verdi. Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin erken müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü. Ekiplerin soğutma çalışmaları sürüyor.