İstanbul barajları alarm veriyor! İşte son durum

İstanbul barajlarındaki son doluluk oranları tedirgin etti. İstanbul su ve kanalizasyon idaresi verilerine göre barajlardaki doluluk oranı yüzde 49,53 olarak ölçüldü.
29 Eylül 2022 , Perşembe 00:27
İstanbul'un barajlarında doluluk oranı düşüyor. İstanbul su ve kanalizasyon idaresi verilerine göre, su seviyesi yaz aylarından etkilendi. İstanbul'daki baraj doluluk oranları bu yıl en fazla yüzde 89,68'e yükselmişti. Yaz ayları sıcak geçti, sıcakların da etkisi ile barajlardaki doluluk oranları yüzde 49,53'e geriledi.
Barajlardaki doluluk en son 2020'de yüzde 50'nin altına gerilemişti. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi verilerine göre 28 Eylül itibarıyla doluluk oranı 49,53 olarak ölçüldü. Anadolu yakasında ise doluluk oranı yüzde 51.34 ölçüldü.
Haberin Devamı
BUNLARI DA OKUYUN
Bakan Kacır, Startgate Tekmer’in Açılış Töreni’nde konuştu! Teknoloji girişimciliğinin adresi olacak
Bakan Uraloğlu: Pilotluk sınavları 6 ildeki 12 merkezde yapılacak
Altında sürpriz tablo! Uzmanlardan ezber bozan açıklama: Gram fiyatında domino etkisi
Bakan Kacır: Türkiye teknoloji trenini bu kez kaçırmıyor
Abluka gerilimi: Altın düştü, petrol fırladı! 1980'den beri ilk kez yaşanıyor





