Gündem İstanbul'da kabusu yaşayan Sırp model: Yaşadıklarımın bedeli 9 ay mı?

İstanbul'da kabusu yaşayan Sırp model: Yaşadıklarımın bedeli 9 ay mı?

Paylaş
İstanbul'da kabusu yaşayan Sırp model: Yaşadıklarımın bedeli 9 ay mı?

İstanbul'da Sırp model Tanja Dukiç’i kıskançlık nedeniyle dövüp odaya kilitleyen yönetmen Çağrı Tortop için karar verildi. Tanja Dukiç ise 'Ceza aldığı için mutluyum ama bu gerçek ceza değil. Çünkü boğazıma bıçak dayadı, bana kötü davrandı, işkence etti. Yaşadıklarıma karşı bu ceza yetersiz. Ne yazık ki Türkiye’de erkekler kadınlardan daha üst pozisyonda tutuluyor' dedi.

İstanbul 8. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın dün karar duruşması yapıldı. Mahkeme Çağrı Tortop hakkındaki suçun kasten yaralamaya girdiğini belirterek 9 ay hapis cezası verdi. Ceza, ileride suç işlemeyeceğine kanaat oluştuğu için ertelendi.

Haberin Devamı
Sırp mankeni darp ettiği iddia edilen yönetmene 9 ay hapis Ortaköy'de birlikte yaşadıkları evde Sırp model Tanja Dukiç'i darp ettiği iddia edilen yönetmen Çağrı Reşat Mehmet Tortop’un yargılandığı davada mahkeme, sanık Tortop’a 9 ay hapis cezası vererek cezasını erteledi.

Mahkeme Tortop’un 1 yıl denetim altında tutulmasına hükmetti. Kararın ardından duruşma salonundan çıkan Çağrı Tortop, “Gördüğünüz gibi tutuklanmadım. Çekmeye devam edin. Buna hukuk zaferi deniyor” diyerek basın mensuplarına tepki gösterdi.

‘BU GERÇEK CEZA DEĞİL’

Açıklama yapan Tanja Dukiç ise “Ceza aldığı için mutluyum ama bu gerçek ceza değil. Çünkü boğazıma bıçak dayadı, bana kötü davrandı, işkence etti. Yaşadıklarıma karşı bu ceza yetersiz. Ne yazık ki Türkiye’de erkekler kadınlardan daha üst pozisyonda tutuluyor” ded