Gündem İstanbul'da kar yağışı başladı! Hava birden buz kesti, işte son durum

İstanbul'da kar yağışı başladı! Hava birden buz kesti, işte son durum

Paylaş
İstanbul'da kar yağışı başladı! Hava birden buz kesti, işte son durum

Meteoroloji ve AKOM'un peş peşe uyardığı İstanbul'da sıcaklık 10 derece birden düştü. Sıcaklığın düşmesi ile megakentte beklenen kar başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, önümüzdeki 24 saat Ülkemiz genelinin parçalı çok bulutlu ve yağışlı geçeceği; yağışların genellikle yağmur ve sağanak; Trakya'nın batısı ve Güney Marmara'da, İç Ege'nin ve İç Anadolu'nun kuzey ve doğusunda, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da zamanla karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Yılın ilk karı İstanbul Beylikdüzü’nde etkili olmaya başladı. Park halinde olan araçların üzeri kar tuttu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından Beylikdüzü’nde kar yağışı etkili olmaya başladı. Yılın ilk karı etkili olurken, park halinde bazı araçların üzerinin kar tuttuğu görüldü.

BEKLENEN KAR BAŞLADI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarının ardından Tekirdağ'da etkili olan kar yağışı İstanbul'un sınırına dayandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Tekirdağ'da bu sabah saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı şehrin yüksek kesimlerini ve evin çatılarına beyaz örtü ile kaplarken, sabah işe çıkmak için arabalarına binen sürücülerde yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Etkisini sürdüren kar yağışı Tekirdağ sınırındaki İstanbul'un kapısına dayandı.

Haberin Devamı
İstanbul’da kar yağışı etkili olmaya başladı