Gündem İstanbul'da korkunç kaza! Yaşlı kadın tırın altında can verdi

İstanbul'da korkunç kaza! Yaşlı kadın tırın altında can verdi

Paylaş
İstanbul'da korkunç kaza! Yaşlı kadın tırın altında can verdi

İstanbul Sancaktepe'de yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı çifte tır çarptı. Tırın altında sürüklenen kadın hayatını kaybetti, eşi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Korkunç kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Saat 12.30 sıralarında Sancaktepe ilçesinde bulunan Yenidoğan Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmeye çalışan Kafiye ve Bekir Kaygusuz çiftine cadde üzerinde seyir halinde olan Serdar Kara hakimiyetindeki tır çarptı.

Haberin Devamı

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazada tırın altında kalarak sürüklenen 70 yaşındaki Kafiye Kaygusuz, olay yerinde hayatını kaybederken eşi Bekir Kaygusuz ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İhbar üzerine adrese polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri cadde üzerinde güvenlik önlemi alırken hayatını kaybeden kadının cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis ekipleri kazaya ilişkin çalışma başlattı.

Yaşlı kadın tırın altında can verdi İstanbul Sancaktepe'de yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı çifte tır çarptı. Tırın altında sürüklenen kadın hayatını kaybetti, eşi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Korkunç kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Öte yandan, yaşanan kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

"BİZ UYARINCA TIR ŞOFÖRÜ DURDU"

Çevre esnafından Ahmet Aytekin, "Yaşlı çift bir anda tırın önüne atladı. Tır sürücüsü sanırım kör noktada kaldıkları için çifti görmedi ve kadını aracın altına aldı. Biz uyarınca tır şoförü durdu. Kadın tırın altında kalarak hayatını kaybetti. Eşi de hastaneye kaldırıldı” dedi.

Haberin Devamı