Gündem İstanbul'da mekana giremeyen kadınlar ortalığı birbirine kattı!

İstanbul'da mekana giremeyen kadınlar ortalığı birbirine kattı!

Paylaş
İstanbul'da mekana giremeyen kadınlar ortalığı birbirine kattı!

Beylikdüzü’nde eğlence mekanına giremeyince sinirlenen kadınlar, valelerle kavga etti. Dubayla saldırdılar! O anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Pazar gece saatlerinde Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi Anadolu Caddesi üzerindeki bir eğlence mekanının önünde meydana gelmişti. İddiaya göre yabancı uyruklu iki kadın, içeri alınmadıkları için kendi aralarında tartışma yaşadı. Kulübün görevlileri taksi çağırırken alkollü kadınlar, araca binmeyi reddederek vale personeline bağırmaya başladı.

Haberin Devamı

Bir süre kadınlar dubaları ellerine alarak park halindeki araçlara vurmaya başladı. Vale personeli Yunus Yüzer, kadınlara müdahale etmeye çalışırken taraflar arasında kavga çıktı. Kavga sırasında kadınlardan biri Yüzer’e vurmaya çalışırken yere düştü. Diğer kadın ise Yunus Yüzer’in gömleğini çekmeye başladı. Sinirlenen Yüzer, kadınlara tekme ile karşılık verdi. Bir süre sonra diğer personellerin araya girmesiyle kavga sona erdi. Olay sonrası şahıslar karakola giderken iki taraf anlaşarak birbirinden özür diledi ve şikayetçi olmadı. Yaşanan o anlar işyerinin güvenlik kamerasına ve çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

'ÖNCE BİRBİRLERİYLE KAVGA ETTİLER'

Konu ile ilgili konuşan vale personeli Yunus Yüzer, “Gece saatlerinde taksiden iki tane kadın indi. Kulübümüze çıkmayı istediler. O gün erken kapatacaktık ve alkollü oldukları için onları içeri almadık. Önce girişte birbirleri ile kavga ettiler. Daha sonra müşterilerimizin aracına zarar vermeye çalıştılar. O zaman ben müdahale ettim çünkü arabalar bize emanet. Müdahale ettiğimde bana saldırmaya başladılar. Dubayı alarak arabanın yan aynasını kırmaya çalışırken ben havada vurdum ve dubayı yere düşürdüm. Diğer hanımefendi de arkama geçerek önlüğümü çekti. Bana duba fırlatmaya başladılar. Sonradan kadınlar ile karakola gittik. İki taraf da anlaşarak şikayetlerimizi geri aldık. Birbirimizden özür diledik. Yabancı uyruklulardı” dedi.

Haberin Devamı
Beylikdüzü’nde eğlence mekanı çıkışında çalışanlar ile kadınlar arasında kavga çıktı