Gündem İstanbul’da şoke eden olay! Yol kenarında soyunmaya başladı, olanlar oldu

İstanbul’da şoke eden olay! Yol kenarında soyunmaya başladı, olanlar oldu

Paylaş
İstanbul’da şoke eden olay! Yol kenarında soyunmaya başladı, olanlar oldu

İstanbul Sultangazi’de bir kadın yol kenarında soyunmaya başladı. Otomobillerin ve yoldan geçenlerin şaşkın bakışları arasında kaldırımda bekleyen kadın iddiaya göre trafik kazasına da neden oldu. O anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Dün saat 15.30 sıralarında Sultangazi ilçesine bağlı Malkoçoğlu Mahallesi Mahmutbey Caddesi yolunda meydana gelen olayda yol kenarına gelen ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen kadın soyunmaya başladı.

Haberin Devamı

TRAFİK KAZASINA SEBEP OLDU

Yoldan geçen sürücülere el sallayan kadın, trafiğin aksamasına neden oldu. İddiaya göre bu sırada bir de kaza meydana geldi; seyir halindeki bir sürücü, önündeki ticari minibüse çarptı.

Elbiselerini giyen kadın bir süre kaldırımda oturdu. Elindeki çantasıyla olay yerinden koşarak uzaklaşan kadın bu kez farklı bir noktada beklemeye başladı.

“AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİL”

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yaşanan o anlar cep telefonu kameralarına yansırken polis ekipleri tarafından gözaltına alınanan kadının akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi.