Gündem İstanbul'un göbeğinde yürüyen kadın bir anda oluşan çukura düştü!

İstanbul'un göbeğinde yürüyen kadın bir anda oluşan çukura düştü!

Paylaş
İstanbul'un göbeğinde yürüyen kadın bir anda oluşan çukura düştü!

İstanbul Şişli'de yaşanan akılalmaz olaya göre, yürüyen kadın bir anda oluşan çukurun içine düştü. Kadının kaldırımda yürürken bir anda oluşan çukar düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay saat 12.15 sıralarınsa Esentepe Mahallesi Harman Sokak'ta meydana geldi. Gülcan N. yürürken bir anda çukurun içine düştü. Olay yerine itfaiye ekipleri geldi.

Haberin Devamı

GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINDI

Yolda başka çökmelerin yaşanması ihtimaline karşılık güvenlik tedbiri alındı. Oluşan çukurun yakınındaki 3 otomobilin çevresinde de güvenlik amacıyla önlem alındı.

KAMERAYA YANSIDI

Kadının kaldırımda yürürken bir anda oluşan çukar düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı.Oluşan çukura düşen kadını itfaiye ekipleri merdiven uzatarak kurtardı. Gülcan N. ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ekiplerin çökmenin meydana geldiği yerdeki çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan Sarıyer’de, geçtiğimiz aylarda inşaat alanının istinat duvarı çöktü. İstinat duvarı ile birlikte yolda da çökme meydana geldi.

Olay, Ayazağa Mahallesi 105. Sokak üzerinde meydana geldi. Yapımı devam eden inşaat alanının istinat duvarı büyük bir gürültüyle çöktü. İstinat duvarı ile birlikte yolda da çökme meydana geldi. Çöken alana yakın iki bina tedbir amacıyla boşaltıldı.

Haberin Devamı

Çöken yolda dolgu çalışması yapıldı. Kamyonlarla getirilen dolgu malzemesi, çöken kısma dökülerek sağlamlaştırıldı.

"EVİMİZDE HASAR YOK"

Tedbir amacıyla evi boşaltılan Yunus Gök, “Evimiz mühürlü, içeri giremiyoruz, ne zaman gireceğimiz de belli değil. Birkaç gün süre verdiler, şu anda akrabalarımızın yanında kalıyoruz. Şu anda göçen yolu dolduruyorlar. İnşallah bugün biter de evimize geçeriz. Evimizde herhangi bir hasar yok, sadece yoldan dolayı tedbir amacıyla mühürlediler” şeklinde konuştu.

Şişli'de kadının kaldırımda oluşan çukura düşme anı kamerada