Gündem İşte 15'lik suç makinesi

İşte 15'lik suç makinesi

Paylaş
İşte 15'lik suç makinesi

İşte 15'lik suç makinesi

Konya’da bir düğün salonunda kadınların çantasını çalmak isterken suç üstü yakalanan 15 yaşındaki G.A., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Hırsızlıktan 100 sabıka kaydı bulunduğu belirlenen G.A.’nın yakalanmadan bir gün önce aynı düğün salonunda iki kadının çantasını alıp kaçması ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haberin Devamı

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, geçen hafta sonu Meram İlçesi'ndeki bir düğün salonundan iki kadının çantasının çalındığı ihbarını aldı. Bunun üzerine çalışma başlatan polis, ilk olarak düğün salonunun güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Güvenlik kamerası görüntülerinde başında şapka bulunan 15- 16 yaşlarındaki bir kızın, sahneye oynamaya çıkan iki kadının çantasını alıp, kaçtığı görüldü. Yapılan incelemelerde şüphelinin, hırsızlıktan 100 sabıka kaydı bulunan G.A. olduğu belirlendi.

Polis, takibe aldığı G.A.'yı, olaydan bir gün sonra aynı düğün salonunda, davetlilerden bir kadının çantasını çalmak isterken suç üstü yakaladı. Gözaltına alınan G.A., sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Haberin Devamı

Özgür SARI/DHA