Gündem İstismarcı şoför davasında kan donduran ifadeler: Öyle bir oturuyordu ki...

İstismarcı şoför davasında kan donduran ifadeler: Öyle bir oturuyordu ki...

Paylaş
İstismarcı şoför davasında kan donduran ifadeler: Öyle bir oturuyordu ki...

Kırşehir’de servis aracına binen 17 yaşındaki lise öğrencisi genç kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan servis şöförü Murat Yaman'ın tutuklanmasına karar verildi. Sanık Yaman’ın savunmasında söylediği kan donduran ifadeler ortaya çıktı.

Kırşehir’de, iddianameye göre, bir lisede okuyan F.K. (17), 2 Kasım 2021’de evine gitmek için bindiği servis aracında şoför Murat Yaman’ın cinsel istismarına uğradı. Tutuksuz yargılanan Yaman hakkında ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan 16 yıla kadar hapis talebiyle Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi’nde Dava açıldı. Davanın ilk duruşması dün görüldü. Sanık verdiği ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmedi, kendisine iftira atıldığını ileri sürdü. Hürriyet'ten Mesut Hasan Benli'nin haberine göre, mahkeme, sanığın tutuklanmasına karar verdi.

Haberin Devamı

İFADELERİ KAN DONDURDU

F.K.’nin ailesinin avukatı Şahin Antakyalıoğlu, Yaman’ın savunmasında şunları söylediğini iddia etti:

“Öyle bir oturuyordu ki bacak bacak üstüne atmış... Bir şey yapacağım diye de kendimden korktum. Bana yakın davranıyordu.”

Antakyalıoğlu, mahkeme başkanının mağdur çocuğun olay günü giydiği kot pantolonunda “sanığın menisi tespit edilmiştir” yönündeki raporu hatırlatması üzerine Yaman’ın “Hâkim bey bilirsiniz erkeğim Film izlerken bile oluyor, insanız yani” dediğini de aktardı.