Gündem İtfaiye aracı böyle takla attı

İtfaiye aracı böyle takla attı

Paylaş
İtfaiye aracı böyle takla attı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Aksu İlçesi İtfaiye İstasyonu'nda görevli su dolu itfaiye aracı, yangına giderken kavşakta devrildi

Aksu ilçesi Pınarlı Kavşağı’nda meydana gelen olayda, komuta merkezinden gelen ot yangını ihbarı üzerine Osman Sarıgöl yönetimindeki 07 HY 957 plakalı su dolu itfaiye aracı, Aksu İtfaiye İstasyonu’ndan hareket etti.

Siren çalarak Pınarlı Kavşağı’na gelen itfaiye aracı, aniden önüne çıkan Necip Koca yönetimindeki 07 JU 173 plakalı servis minibüsüne çarptıktan sonra kontrolden çıktı. Devrilip takla atan itfaiye aracı, yolun kenarında yan yattı.

Kısa süre sonra dumanların çıktığı itfaiye aracının içinden önce sürücü Osman Sarıgöl, ardından yanındaki itfaiye eri Musa Altan, çevredekiler tarafından çıkarıldı.

İKİ İTFAİYE ERİ YARALANDI

İki itfaiye eri hafif yaralanırken, minibüs sürücüsü Necip Koca ise yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamadı. Yaralı itfaiyeciler, çağrılan ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer6080","6080","201109","6080-3.jpg");

Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan, kazayla ilgili görevlilerden bilgi aldı. Başkan Pehlivan, daha sonra hastaneye giderek personelini ziyaret etti.

Aksu İlçesi İtfaiye İstasyonu Ekip Şefi Ömer Selçuk ise itfaiyeci arkadaşlarının ölümden döndüğünü söyleyerek meslekte bu tür tehlikelerin yaşandığına dikkat çekti.

Kaza anı, yakındaki bir restoranın güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde minibüse çarpan itfaiye aracının takla atma anı, kısa süre sonra aracın dumanlarla kaplanması ve çevredekilerin yardıma koşması, saniye saniye yer aldı.

Süleyman EKİN/DHA