Gündem İzmir'de kanlı gece! Eski tribün lideri dehşet saçtı

İzmir'de kanlı gece! Eski tribün lideri dehşet saçtı

Paylaş
İzmir'de kanlı gece! Eski tribün lideri dehşet saçtı

İzmir Buca’da emlakçı Evren Yiğit, husumetli olduğu Buca Belediyesi Meclis Üyesi Kemal Altın’ın işlettiği kahvehaneye gidip, tabanca ile ateş açtı. Kemal Altın ile müşterilerden Davut Orhan Fırat yaralanırken, sivil polislerin ‘dur’ ihtarına uymayan Evren Yiğit, polisin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti.

İzmir’in Buca ilçesinde önceki gece Bucaspor taraftar gruplarından oluşan Buca Fun Club Derneği’nin eski başkanı olan emlakçı Evren Yiğit (43), husumetli olduğu Buca Belediyesi Meclis Üyesi Kemal Altın’ın (54) bulunduğu kahvehanenin önüne aracıyla gitti. İddiaya göre, araçtan inen Evren Yiğit, tabancayla ateş etmeye başladı. Kurşunlar, kahvehaneyi işleten Kemal Altın ile müşterilerden Davut Orhan Fırat’a (30) isabet etti.

Haberin Devamı

1 KİŞİ GÖZALTINDA

Olay sırasında kahvehanede olan sivil polisler, Yiğit’e ‘dur’ ihtarında bulundu. Ancak Yiğit uyarıya rağmen ateş etmeyi sürdürdü. Yiğit, sivil polislerin açtığı ateş sonucu kolundan ve göğsünden yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Yiğit, kurtarılamadı. Kemal Altın ile Davut Orhan Fırat, tedavi sonrası taburcu edildi. Olay sırasında Yiğit’in yanındaki C.Y. gözaltına alındı. Altın ile Yiğit arasındaki husumetin nedeninin, ‘belediyede işe alınma’ olayı olduğu ileri sürüldü.