Gündem Kadın hırsızları kameralar yakalattı

Kadın hırsızları kameralar yakalattı

Paylaş
Kadın hırsızları kameralar yakalattı

Tuzla'da bir markette alışveriş sepetine koydukları malzemeleri çantalarına dolduran üç kadın güvenlik kamerası tarafından görüntülendi

İstanbul Tuzla'da bir marketten hırsızlık yapan üç kadın güvenlik kamerasına yakalandı. Postane Mahallesi'nde bir markete giren S.G, F.K ve A.G ellerine aldıkları alışveriş sepetiyle marketin içinde dolaşmaya başladı. Üç kadın raflardan aldıkları malzemeleri sepete doldurup marketin tenha bir bölümüne geçti.

Haberin Devamı

Rahat tavırlarıyla dikkat çeken kadınlar, alışveriş sepetine koydukları malzemeleri bu sefer çantalarına hızlı bir şekilde doldurup marketten uzaklaştılar. Hırsızlık olayını farkeden işyeri sahibi durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyince hırsızlık yapan üç kadını tespit etti. Harekete geçen Tuzla Önleyici Büro Hizmetler Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri kısa süre sonra üç kadını çaldıkları malzemelerle birlikte yakaladı.

Karakola götürülen kadınların yapılan sorgulamasında daha önceden çok sayıda sabıkaları olduğu Avrupa yakasında Esenyurt ve Fatih semtlerinde ev ve işyeri hırsızlıklarına karıştıkları tespit edildi. Karakolda ifadeleri tamamlanan zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4814","4814","201102","4814-4.jpg");