Gündem Kamera yok aile iz peşinde

Kamera yok aile iz peşinde

Paylaş
Kamera yok aile iz peşinde

İstanbul Kadıköy’de kaldırıma savrulan motosikletin çarptığı dört yayadan Nazan Burcu Soyyer öldü. Ağabey Kadir Koray Soyyer, olay yerini gören güvenlik kamerası olmadığını söyledi. Motosiklet ile otomobilin yarıştığı sırada kazanın gerçekleştiğini söyleyen görgü tanıklarını mahkemeye davet etti.

İstanbul Kadıköy’de 10 Aralık’ta meydana gelen kazada motosikletin çarpması sonucu Nazan Burcu Soyyer (38) hayatını kaybetti. Kazada biri ağır ikisi hafif olmak üzere 3 kişi yaralandı. Kaza sonrası motosiklet sürücüsü serbest bırakılırken, otomobilin sürücüsü ise tutuklandı. Olayı gören güvenlik kamerası olmadığı için Nazan Burcu Soyyer’in ailesi görgü tanığı arıyor.

Haberin Devamı

EN AĞIR CEZAYI ALSINLAR

Ağabey Kadir Koray Soyyer, “Görgü tanıklarından biri, motor ve arabanın yarış yaptığını, aracın motoru sıkıştırdığını, motorcunun da kendini bilerek kasıtlı bir şekilde kaldırıma attığını söyledi. Daha sonrasında da dört canımızdan birini aldı bizim. Görgü tanıklarından, ben ilk geldiğimde bana söyleyen, telefon açan o arkadaşların çıkıp lafta kalmayarak sözlü olarak da mahkemede şahitlik etmesini istiyoruz. Motor sürücüsünün de araç sürücüsünün de en ağır cezayı almasını istiyoruz” dedi.