Gündem Kanla biten evlilikler! Sosyal medyada mutluluk pozları sonrası facia

Kanla biten evlilikler! Sosyal medyada mutluluk pozları sonrası facia

Paylaş
Kanla biten evlilikler! Sosyal medyada mutluluk pozları sonrası facia

Sosyal medyada mutluluk pozları, kıskançlıklar, tartışmalar, mutfaktaki bıçaklar, kurbanlar, suçlular... Biri İstanbul'da, diğeri Uşak'ta daha 1 yılı bile doldurmayan iki evliliğin sonu ne yazık ki kanla yazıldı. İstanbul'da Yunus Yıldırım, YouTube fenomeni eşi Merve Veziroğlu'nu evde 32 yerinden bıçakladı. Uşak'ta Emine Aka, eşi Emrah Aka'yı evde bıçakla öldürdü.

Yüksek mimar ve YouTuber Merve Veziroğlu (32) ile Yunus Yıldırım (31) 10 ay önce evlenmiş, Üsküdar'daki evlerine taşınmıştı. Veziroğlu, soyal medyada eşiyle birlikte fotoğraflarını paylaşıyor "Ailem" diyordu. Yunus Yıldırım da bu fotolara "Prensesim" diye yorum yapıyordu. Ancak Merve'nin sosyal medyada giderek popülerleşmesi üzerine eşinde kıskançlık başladı. 

Haberin Devamı
İstanbul Kocası tarafından defalarca bıçaklanan Youtuber yoğun bakımda

ÖLÜMLE SAVAŞIYOR

Çift bu yüzden sürekli kavga ediyor, Merve Veziroğlu boşanmak istediğini söylüyordu. Önceki gün yine bu kavgalardan birinde Yunus Yıldırım mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla Merve'yi yatak odasında 32 yerinden bıçakladı. Daha sonra da polisi arayarak kendini ihbar etti. Polis eve geldiğinde Merve'yi kanlar içinde buldu. Hastaneye kaldırılan genç kadının durumu ağır. Yunus Yıldırım tutuklandı.

TATİLDEKİ MUTLULUK


Uşak'ta yaşayan Emine-Emrah Aka çifti 24 Ocak'ta nikah masasına oturmuştu. Her ikisinin de ikinci evliliğiydi. Emine Aka'nın iki, Emrah Aka'nın bir çocuğu vardı. Emrah Aka ile eşinin mutluluk pozları sosyal medyayı süslüyordu. Daha 20 Temmuz'da Fethiye'ye tatile gitmişler, çok sayıda fotoğraf paylaşmışlardı. Ancak onların da en büyük tartışma sebebi kıskançlıktı.

Haberin Devamı

HİKAYENİN ŞİFRESİ

Ancak Emine Aka önceki gece 01.00 sıralarında sosyal medyasında "Bu sene öğrendiğim en büyük ders hiçbir şeyi zorlamamak. Konuşmalar, arkadaşlıklar, ilişkiler, ilgi, sevgi! Zorlama olan her şey uğruna savaşmaya değmiyor" yazılı bir hikaye paylaştı. 03.00'te de eşiyle tartıştı. Bu tartışma sırasında Emine Aka mutfaktan aldığı bıçakla eşini öldürdü. Emine Aka tutuklandı.