Gündem Kanlı cep telefonu yakalattı

Kanlı cep telefonu yakalattı

Paylaş
Kanlı cep telefonu yakalattı

Dükkanda butik sahibini bıçaklayarak gasp eden zanlı, olay yerinde düşürdüğü cep telefonundan yakalandı

Kocasıyla birlikte tekstil ve giyim üzerine çalışan Sibel Akagündüz'ün İnönü Mahallesi'ndeki bulunan giyim dükkanına saat 18.00 sıralarında gelen H.Y. alışveriş yapacağını söyledi.

Maaşını yeni aldığını, eşi ve kendisi için alışveriş yapacağını söyleyen zanlı, pantolon ve gömlek gibi ürünlerden seçerek iş yeri sahibinden hesap yapmasını istedi. Kadın giysileri de alan Yenilmez'in hesabını yapan Sibel Akagündüz yaklaşık 800 lira tuttuğunu söylemesi üzerine Yenilmez, işyeri sahibinden büyük bir poşet istedi.

Haberin Devamı

25 YERİNDEN BIÇAKLADI

Sibel Akagündüz'ün poşet almak için dükkanın arkasına geçmesiyle harekete geçen H.Y., kadına yanaşarak, bıçaklamaya başladı. Akagündüz'ün çığlık atmasına karşın bıçak darbelerini peş peşe indiren Yenilmez, 25 kere bıçakladığı kadının kanlar içinde yere yığılması üzerine hemen kasaya yöneldi. 400 lira parayı alan ve ayırttığı eşyaları da bir poşete dolduran saldırgan işyerinden çıkarak yaya olarak kaçtı.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4000","4000","201011","4000-2.jpg");



Vatandaşlar, işyeri sahibinin çığlıklarını duyması üzerine olay yerine geldi. Dükkanın arka tarafında kanlar içinde yatan Sibel Akagündüz'ü görünce durum hemen sağlı ekiplerine bildirildi. Kısa sürede gelen ambulansla ağır yaralı olan kadın hemen hastaneye götürüldü.

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaklaşık 3 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine alınan Akagündüz'e saldıran şahsın yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı

Haberin Devamı

Yaşanan gasp olayının üzerine Ataşehir Asayiş Büro ekiplerinin yapmış olduğu çalışma sonrası olay yerinde kanlı bir cep telefonu buldu. Önce gaspa uğrayan kadının olduğu düşünülen telefon, incelendiğinde saldırgana ait olduğu belirlendi. Vakit kaybetmeden telefon üzerinden inceleme yapmaya başlayan polis kayıtlı numaralardan yola çıkarak saldırganın sevgilisine ulaştı.

SEVGİLİSİYLE İRTİBAT YAKALATTI

Polis H.Y.'nin sevgilisinin adresini tespit ederek eve geldi. Kadının ifadesini alan polis durum tespiti yaparken, zanlı sabit bir telefonda sevgilisini aradı. Zanlı H.Y. "Cep telefonumu düşürdüm sakın o numarayı arama" deyince polis, kadından sevgilisini eve çağırmasını istedi. Polisin istediğini yerine getiren kadının çağrısı üzerine H.Y. kısa sürede sevgisinin evine geldi. Polis tarafından kıskıvrak yakalanan zanlının üzerinden gasp ettiği 400 Lira çıktı. Butikten aldığı giyim eşyalarınıda yanında getiren zanlı ve sevgilisi gözaltına alındı.

"ÇOK PİŞMANIN İLK KEZ BÖYLE BİR ŞEY YAPTIM"

Polis ekiplerinin sağlık kontrolüne götürdüğü zanlı H.Y. pişman olduğunu ilk defa böyle birşey yaptığını söyleyerek,"Kendimde değildim, şuurumu kaybetmiştim" dedi. Sağlık raporu dönüşü H.Y basın mensuplarının neden böyle birşey yağtın sorusuna çaresizliktn cevabını verdi.

Haberin Devamı

Sibel Akagündüz'ün kocası Erdinç Akagündüz ise yaralı yatan karısının yanında yaptığı açıklamada "Son bi gayretle beni aradı, kendisini bıçakaldığını söyledi. Ben karşı yakadaydım, üstte oturan ev sahibine haber verdim, babamı aradım onlar yetiştiler." dedi. Karısının 25 bıçak darbesi aldığını belirten Erdinç Akagündüz, zanlının yakalandığını ve karakolda yüzleşeceğini söyleyerek : "Tek başına bir kadından ne istedin diye soracağım kendisine" dedi.

Ramazan EĞRİ İSTANBUL- DHA