Gündem Karısı tarafından av tüfeğiyle öldürülen adam, toprağa verildi

Karısı tarafından av tüfeğiyle öldürülen adam, toprağa verildi

Paylaş
Karısı tarafından av tüfeğiyle öldürülen adam, toprağa verildi

Amasya'nın Taşova ilçesinde gerçekleşen olay kan dondurdu. Eşi Murat Yalçın'ı (38) av tüfeği ile vurarak öldüren Ayşe Yalçın (33), İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandıktan sonra Taşova Asliyesine sevk edilerek çıktığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Olay, saat 19.00 sıralarında Taşova ilçesi Tepe mahallesi Şehit Polis Ali Öztürk Caddesi’nde yaşandı. Ayşe Yalçın yaklaşık bir hafta önce eşi ile aralarında çıkan tartışma sonrası 3 çocuğu ile birlikte Tokat’ın Erbaa ilçesindeki evini terk edip dayısının evinin bulunduğu Amasya’nın Taşova ilçesine geldi.

Haberin Devamı

Murat Yalçın eşiyle konuşmak için 60 AEJ 671 plakalı motosikletle Ayşe Yalçın’ın yaşadığı apartmana gitti. 3’üncü kattaki eve çıkan Murat Yalçın ile Ayşe Yalçın arasında çocukları Erbaa'ya götürmek istediği için tartışma çıktı. Tartışma sırasında evdeki av tüfeğini alan Ayşe Yalçın, Murat Yalçın’ı göğsünden tüfekle vurdu. Yalçın olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Murat Yalçın yapılan incelemelerin ardından Taşova Devlet Hastanesi'nin morguna konuldu. Ayşe Yalçın ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Amasya'nın Taşova ilçesinde tartıştığı eşi Murat Yalçın'ı (38) av tüfeği ile vurarak öldüren Ayşe Yalçın (33), İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Taşova Adliyesine sevk edildi. Yalçın, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Haberin Devamı