Gündem 'Karısına şiddet uyguluyor' diye ihbar ettiler! Gerçek çok başka çıktı

'Karısına şiddet uyguluyor' diye ihbar ettiler! Gerçek çok başka çıktı

Paylaş
'Karısına şiddet uyguluyor' diye ihbar ettiler! Gerçek çok başka çıktı

Mersin'de bir erkek, alkollü eşini eve götürmek için sokak ortasında uzun süre mücadele etti. Kadının dövüldüğünü düşünen bir vatandaş, yaşananları cep telefonuyla kayda alıp, polise ihbarda bulundu.

Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda meydana gelen olayda, bir erkeğin kolundan tuttuğu 30 yaşlarındaki kadın, çığlıklar atmaya başladı.

Haberin Devamı
Gerçek çok başka çıktı! 'Karısına şiddet uyguluyor' diye ihbar ettiler! Mersin'de bir erkek, alkollü eşini eve götürmek için sokak ortasında uzun süre mücadele etti. Kadının dövüldüğünü düşünen bir vatandaş, yaşananları cep telefonuyla kayda alıp, polise ihbarda bulundu.

Kadının dövüldüğünü zanneden bir kişi, yaşananları cep telefonuyla görüntüleyip polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleriyle görüşen, ismi açıklanmayan kişi, alkollü eşini eve götürmeye çalıştığını söyledi. Taraflar birbirinden şikayetçi olmayınca polis bölgeden ayrıldı.

Zaman zaman yere düşen, bazen de caddenin ortasına koşan kadın ile eşi bir süre tartıştı. Trafikte sürücülere zor anlar yaşatan çift, bir süre sonra uzaklaşıp gözden kayboldu.