Gündem Karısından boşanmamak için bunu yaptı

Karısından boşanmamak için bunu yaptı

Paylaş
Karısından boşanmamak için bunu yaptı

Konya'da Emine Alkış'ın kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açtığı Mehmet Alkış, duruşmaya, üzerinde 'Kızımız için' yazılı, tişörtle girdi

7 yıldır evli olduklarını ve 6 yaşında Evrar adında bir kızları olduğunu belirten Mehmet Alkış, adliye önünde gazetecilere şunları söyledi: "1 yıl önce Alanya’da bir kadınla birlikteliğim oldu.

Eşime bunu anlattığımda ve pişman olduğumu söylediğimde eşim boşanma davası açtı. Yaptığım hatadan döndüm. Ancak eşim bu hatayı affetmedi. Eşim başka birini hayatımızda istemedi

Ben sadece birinden hoşlandığımı söylemek istemiştim. 1 yıldır boşanma davamız sürüyor. Eşimin beni affetmesi için her şeyi yaparım. Hatam kabul ediyorum. Beni affetmesini istiyorum."

Eşine olan sevgisini göstermek için birlikte çektirdikleri fotoğrafı tişörte bastırdığını ifade eden Mehmet Alkış, "Bugün görülecek dördüncü duruşmaya da bu tişörtle geldim. Eşimden boşanmak istemiyorum.

Böyle bir hatayı affetmek kolay değil ama umarım eşim beni affeder. Çünkü eşimi ve kızımı çok seviyorum" dedi.

Konya 2’nci Aile Mahkesi’nde görülen dava, mahkeme heyeti tarafından dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için şubat ayına ertelendi.

MEHMET KAYHAN YILDIZ-TOLGA YANIK/DHA