Gündem Karısının yaptıklarını gizlice çekmişti... Sınır dışı edilecek!

Karısının yaptıklarını gizlice çekmişti... Sınır dışı edilecek!

Paylaş
Karısının yaptıklarını gizlice çekmişti... Sınır dışı edilecek!

İstanbul Arnavutköy’de yaşayan çocuklarını döven karısını gizlice çeken Suriyeli Abdurrahman Ş., Emniyet’e giderek şikâyette bulundu. Suriye uyruklu Nour K. için karar verildi.

İstanbul Arnavutköy’de yaşayan Suriyeli Abdurrahman Ş., karısı Nour K.’nin, çocuklarına uzun süredir şiddet uyguladığından şüphelendi.

Haberin Devamı
Anne çocuklarını dövdü, baba kayda aldı Gün geçmiyor ki şiddet haberlerine bir yenisi eklenmiyor olsun. Son olarak Arnavutköy'de yabancı uyruklu bir annenin çocuklarını dövdüğü anlar baba tarafından saniye saniye görüntülendi. Yabancı uyruklu baba, dehşet dolu dakikaları görüntüleyerek polise bildirdi. Gözaltına alınan kadın sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

Abdurrahman Ş., çocukları Lamar Ş. (7) ve Leyan Ş.’nin (6), anneleri Nour K. tarafından darp edildiği anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı. Çekilen görüntülerde Nour K.’nin çocuğuna bağırarak tokat attığı, saçından çektiği ve tekmelediği; aynı anlarda da görüntüleri çeken eşi Abdurrahman Ş. ile tartıştığı görülüyor. O anlarda karısına müdahale etmeyen Abdurrahman Ş. çektiği görüntüler ile Emniyet’e giderek şikâyette bulundu.

 SINIR DIŞI EDİLECEK

Polis ekipleri, 25 Temmuz Pazartesi günü saat 20.40 sıralarında Nour K.’yi evinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyet’teki işlemleri tamamlanan Suriye uyruklu Nour K. daha sonra sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne gönderildi.

Haberin Devamı