Gündem Katili arkadaşı çıktı! İşte cinayetin sebebi

Katili arkadaşı çıktı! İşte cinayetin sebebi

Paylaş
Katili arkadaşı çıktı! İşte cinayetin sebebi

Adana’nın Kozan ilçesinde 13 Aralık’tan bu yana kayıp olarak aranan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu’nun katili arkadaşı çıktı! Cinayetin sebebini itiraf etti.

Adana’nın Kozan ilçesinde 13 Aralık’tan bu yana kayıp olarak aranırken, tabancayla öldürülmüş halde bulunan oto yedek parçası satıcısı ve 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu’nun (31) cenazesi toprağa verildi. 

Haberin Devamı

Olay, 24 Aralık akşam saatlerinde ilçeye bağlı Postkabasakal Mahallesi’nde meydana geldi. Tarladan evine giden bir çiftçi, yol kenarındaki dere yatağında erkek cesedi gördü. İhbarla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesedin, 13 Aralık’tan bu yana kayıp olarak aranan Mustafa Hakkulu’na ait olduğu tespit edildi.

Başından tabancayla vurulduğu belirlenen Hakkulu’nun cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

CİNAYETİN NEDENİNİ ANLATTI

Öte yandan bir televizyon kanalında Mustafa Hakkulu ile ilgili yapılan programa katılan arkadaşı İsa D., canlı yayında cinayeti itiraf etti. Mustafa ile birlikte alkol alırken eşine ağza alınmayacak sözler sarf ettiğini, bu nedenle de dayanamayıp, Hakkulu'nu vurduğunu ileri süren İsa D., canlı yayında gözaltına alındı. Kozan'a getirilen İsa D.'nin sorgusu ise sürüyor.

Haberin Devamı

Hakkulu'nun cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Cinayete kurban giden Hakkulu'nun cenazesi götürüldüğü Kozan'ın Yüksekören Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.