Gündem Kaza kurbanı çiftten geriye fotoğraflar kaldı! Sosyal medyada dikkat çeken paylaşım

Kaza kurbanı çiftten geriye fotoğraflar kaldı! Sosyal medyada dikkat çeken paylaşım

Paylaş
Kaza kurbanı çiftten geriye fotoğraflar kaldı! Sosyal medyada dikkat çeken paylaşım

İzmir'de tartıştıktan sonra yol ortasında araçtan inen Özbek uyruklu Gülnar Hüseyinova ile arkasından inen İlker Son, başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Gülnar Hüseyinova'nın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım dikkat çekti.

Kaza, önceki gün gece 01.00 sıralarında Seferihisar ilçesinde meydana geldi. İlker Son (45), kullandığı 35 AVN 198 plakalı pikabı, birlikte yaşadığı Özbek uyruklu Gülnaz Hüseyinova (31) ile tartışması nedeniyle Ulamış Kavşağı'nda yol ortasında durdurdu.

Haberin Devamı

Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre, bir şeridi kapatan Son'un aracından inen Hüseyinova'ya aynı istikamette seyreden M.D. yönetimindeki 35 FF 796 plakalı araç çarptı.

Kaza sesini duyar duymak araçtan isen İlker Son'a S.Ç'nin kullandığı 35 HVB 44 plakalı hafif ticari araç çarptı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi, 2 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Sürücüler, ifadeleri alınmak üzere Seferihisar Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Son ve Hüseyinova'nın birlikte yaşadıkları ve 5 yaşındaki bir kız çocuklarının olduğu öğrenildi.

BABASININ HER ŞEYİ O

Son ve Hüseyinova'dan geriye mutluluk pozları kaldı. Son ve Hüseyinova'nın 5 yaşındaki kızları Selin ile birlikte deniz kenarında çekildikleri ve yüzleri gülen fotoğrafları görenlerin yüreklerini dağladı.

Haberin Devamı

Minik Selin, küçük yaşta yetim ve öksüz kaldı. Minik Selin'in 17 Kasım'da okulda adının yazılı olduğu kağıdı tutarken ve 10 Kasım'da yarısı Atatürk, yarısı kendi fotoğrafının birleşiminden oluşan fotoğraf karesini tutarken çekildiği fotoğraflar görenleri duygulandırdı.

İlker Son'un kızının fotoğrafının altına 'Babasının her şeyi o" şeklinde yorum yaptığı görüldü.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Gülnar Hüseyinova'nın sosyal medya hesabından yaptığı, "Beddua etmem. Sadece dilerim. Kim kime ne yaşatırsa aynısını yaşasın" ile "Bir ölen geri gelmez bir de kaybolan güven" paylaşımları dikkat çekti.