Gündem Kaza sonrası can pazarı

Kaza sonrası can pazarı

Paylaş
Kaza sonrası can pazarı

Eyüp'te içerisinde 5 sağlık personelinin bulunduğu cipin takla atması sonucu meydana gelen kazada, sürücü Caner Özcan yaşamını yitirdi, biri ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza saat 17.30 sıralarında TEM Otoyolu-Okmeydanı bağlantı yolunda meydana geldi. Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ortopedi Teknisyeni olarak çalışan Caner Özcan, içerisinde mesai arkadaşı 4 kadının bulunduğu 65 ND 661 Suzuki ciple görgü tanıklarının iddiasına göre aşırı hız yaptı. Güzeltepe mevkiinde kontrolden çıkan cip, bariyerlere çarptıktan sonra havalanarak, yol çalışması nedeniyle trafiğe kapatılmış alana ters şekilde düşerek sürüklendi.

CAN PAZARI YAŞANDI

Yolda bulunan asfalt malzemelerine çarparak durabilen cip sürücüsü Caner Özcan, araçtan yola fırladı. Kazayı gören sürücülerin ihbarı ile olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Bu sırada otobüs durağında bulunan ve yol kenarındaki evlerden kazayı gören onlarca kişi yaralılara yardıma koşarken, onlarca kişi de olup bitenleri izledi.

Tam bir can pazarının yaşandığı kazanın ardından ağır yaralanan sürücü Caner Özcan kaldırıldığı Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ortepedi Teknisyeni Büşra Elmas’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Aynı hastanede tedaviye alınan hemşire Emel Sürücü ve Ortopedi Teknisyeni Elif Zıbalı ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan hemşire Nurdan Özer’in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Timur TARLIĞ-Uğur ALAATTİNOĞLU/İSTANBUL,(DHA)