Gündem Kesin olmayan sonuçlar açıklandı! İşte Türkiye’nin en genç belediye başkanları

Kesin olmayan sonuçlar açıklandı! İşte Türkiye’nin en genç belediye başkanları

Paylaş
Kesin olmayan sonuçlar açıklandı! İşte Türkiye’nin en genç belediye başkanları

Kesin olmayan sonuçlara göre 36 yaşındaki AK Partili Özkan Çetinkaya, Karabük Belediye Başkanı oldu. CHP Tuzla Belediye Başkan Adayı 1993 doğumlu Eren Ali Bingöl de kesin olmayan sonuçlara göre en genç belediye başkanları arasında yer aldı.

AK Parti Karabük Belediye Başkanı Adayı Özkan Çetinkaya, kesin olmayan seçim sonuçlarına göre belediye başkanı oldu. 36 yaşındaki Çetinkaya, yaptığı açıklamada başarılı bir seçim dönemi geçirdiklerini ifade ederek, Karabük halkına gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.

Haberin Devamı

5 yıllık görev süresinde vadetmiş olduğu projelerini hayata geçirmek için çalışacağını aktaran Çetinkaya, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle aday gösterildikten sonra sahaya inerek başarılı bir seçim süreci geçirdik. Bu noktada inşallah bu yolun sonunda güzel bir hizmet serüveni olacak. Seçim sürecinde vadetmiş olduğumuz projelerimizi inşallah ilk 5 yıllık görev süremizde hayata geçirmek için elimizden gelen gayreti ve çalışmayı göstereceğiz” dedi.

EREN ALİ BİNGÖL DE EN GENÇ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN OLDU

1993 doğumlu Eren Ali Bingöl, CHP'de Tuzla Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Bingöl, kesin olmayan sonuçlara göre AK Partili rakibi Şadi Yazıcı'yı geride bırakarak yarışın kazananı oldu. 31 yaşındaki Bingöl, Türkiye'nin en genç belediye başkanları arasında yer aldı.

Haberin Devamı

30 YAŞINDAKİ BODRUM ADAYI SEÇİMİ ÖNDE GÖTÜRÜYOR

1994 doğumlu Tamer Mandalinci, CHP'nin Bodrum Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmişti. Genç aday, resmi olmayan sonuçlara göre Bodrum'da oyların yüzde 57'sini alarak belediye başkanı seçildi. 30 yaşındaki Mandalinci, Türkiye'nin en genç belediye başkanları arasında yer aldı.

AVCILAR'DA DA GENÇ ADAY ÖNDE

İstanbul'un Avcılar ilçesinde de 1991 yılında doğan, Utku Caner Çaykara resmi olmayan sonuçlara göre sayılan oyların yüzde 53'ünü alarak belediye başkanı seçildi.