Gündem Kırklareli'nden bir acı haber daha! 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Kırklareli'nden bir acı haber daha! 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Paylaş
Kırklareli'nden bir acı haber daha! 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Kırklareli' de sel felaketinde kayıp olan 3 kişiden 1' inin daha cansız bedenine ulaşıldı. Ölü sayısı 4' e yükseldi. 2 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde dün sabaha karşı başlayan sağanak, İğneada beldesinde su baskınları ve dere taşkınlarına yol açmıştı. Yağış nedeniyle Değirmen Deresi'nden taşan suyun Demirköy ile İğneada'yı birbirine bağlayan kara yolundan akması nedeniyle bir süre yol trafiğe kapatılmış, suların çekilmesi sonrası trafik akışı yeniden başlamıştı.

Haberin Devamı

AFAD, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Jandarma Arama Kurtarma, itfaiye, Ulusal Medikal Kurtarma ekipleri, Polis Arama Kurtarma Timleri ve askeri birlikler, selin sürüklediği bungalov evlerin bulunduğu alanda kaybolanları aramayı sürerken acı haberler geldi.

310 KİŞİLİK EKİPLE DEVAM EDİYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca çalışmalara ilişkin, “Kırklareli’ndeki sel olayından sonra kendilerinden haber alınamayan arkadaşımız Dr. Selman Bağışlar, eşi ve kayıp bir vatandaşımız için arama ve kurtarma çalışmaları sabah saat 6.45 itibarıyla yoğunlaştırılarak devam etmektedir. Ekipte UMKE Timi…” ifadelerine yer vermişti.

ÖLÜ SAYISI 4'E YÜKSELDİ

Kırklareli' de sel felaketinde kayıp olan 3 kişiden 1' inin daha cansız bedenine ulaşıldı. Ölü sayısının 4' e yükseldiği bölgede kayıp 2 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor

Haberin Devamı
Kırklareli'nden bir acı haber daha! 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı