Gündem Kız çocuğunu taciz eden bisikletli tacizci hakkında karar açıklandı!

Kız çocuğunu taciz eden bisikletli tacizci hakkında karar açıklandı!

Paylaş
Kız çocuğunu taciz eden bisikletli tacizci hakkında karar açıklandı!

İstanbul'da bisikleti ile gezerken biz kız çocuğunu taciz eden Mecit G. hakkında karar açıklandı. Mahkeme sanığın ‘sarkıntılık suretiyle cinsel istismar’ suçundan 3 yıl 9 ay hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Hakim hükümle birlikte sanığın tahliye edilmesine de karar verdi.

Bahçelievler’de 2021 yılının Aralık ayında bisikleti ile gezerken, 13 yaşındaki kız çocuğu B.B.’ye sözlü tacizde bulunan ve çocuk yanından ayrılmak istediğinde kolundan tutarak engel olmaya çalışan 46 yaşındaki Mecit G. hakkında karar açıklandı.

Haberin Devamı

Bakırköy 48. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında tutuklu sanık Mecit G. SEGBİS sistemi ile hazır edildi. Duruşmaya mağdur çocuğun avukatı da katıldı.

Duruşmada mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı sanığın ‘sarkıntılık suretiyle cinsel istismar’ suçundan 3 yıldan 8 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.

“ZOR DURUMDAYIM”

Mütalaanın ardından söz verilen tutuklu sanık Mecit G. “Ailem ve çocuklarım var. Bakmak ile yükümlü olduğum kişiler vardır. Zor durumdayım. Tahliyemi ve beraatımı istiyorum” dedi.

3 YIL 9 AY HAPİSLE CEZALANDIRILMASINA KARAR VERİLDİ

Kararını açıklayan mahkeme sanığın ‘sarkıntılık suretiyle cinsel istismar’ suçundan 3 yıl 9 ay hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Verilen cezada herhangi bir indirim uygulanmazken, tutuklulukta geçirdiği süre göz önünde bulundurularak sanığın tahliyesine karar verildi.

Haberin Devamı