Gündem Koca dehşeti! Evine döndü, canından oldu

Koca dehşeti! Evine döndü, canından oldu

Paylaş
Koca dehşeti! Evine döndü, canından oldu

Ankara’da Murat Çetinkaya, geçimsizlik nedeniyle terk ettiği evine 2 gün önce çocuklarını görmek için dönen eşi Derya Çetinkaya’yı bıçakla boğazını keserek öldürüp, oğlunu da yaraladı. Olayın ardından 4’üncü kattaki evinin balkonundan atlayan Murat Çetinkaya’nın hastanede beyin ölümü gerçekleşti.

Ankara Çankaya’da Derya Çetinkaya (38), bir hafta önce geçimsizlik nedeniyle terk ettiği evine, önceki gün 2 çocuğunu görmek için yeniden döndü. Murat Çetinkaya (41), önceki akşam eşi Derya Çetinkaya ile tartıştı. Kavgaya dönen olayda Murat Çetinkaya, bıçakla çocuklarının gözü önünde eşinin boğazını keserek öldürdü. Murat Çetinkaya, kendisine engel olmaya çalışan oğlu K.Ç.’yi (18) ise bıçakla yaraladı. Çetinkaya, daha sonra 4’üncü kattaki evinin balkonundan atlayarak, intihara kalkıştı.

Haberin Devamı

‘KEŞKE GÖNDERMESEYDİM’

Tedaviye alınan yaralılardan Murat Çetinkaya’nın beyin ölümü gerçekleşirken, K.Ç.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Derya Çetinkaya’nın ablası Zeynep Küşlü, kardeşinin eşiyle boşanacağını belirterek, “İçim yanıyor, vicdan azabı çekiyorum. Keşke göndermeseydim. İçinde sırla gitti. 20 yıllık evliydi. Ölüme bilerek gitti. Çocukları çok özlemişti, ‘bana bir şey yapmaz’ diyordu” dedi. Umutcan ÖREN Muhammet BAYRAM/DHA