Gündem Korkunç olaylar silsilesi! Belgrad Ormanı'nda 35 günde 3 ceset

Korkunç olaylar silsilesi! Belgrad Ormanı'nda 35 günde 3 ceset

Paylaş
Korkunç olaylar silsilesi! Belgrad Ormanı'nda 35 günde 3 ceset

İstanbul Sarıyer'deki Belgrad Ormanı son günlerde bulunan cesetlerle gündeme geldi. Bölgede 35 günde 3 ceset bulundu. Korkunç olaylar silsilesine ilişkin detayları CNN TÜRK Muhabiri Çağdaş Evren Şenlik anlattı.

İstanbul'da, Belgrad ormanlarında art arda cesetler bulundu. Cesetlerin arkasındaki sır perdesi ise araştırılıyor. Biri toprağa yarı gömülü halde bulundu, bir diğeri ise çöp konteynerinde yazan notla ortaya çıktı. Peş peşe bulunan cesetler, "Belgrad Ormanı'nda neler oluyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Haberin Devamı

 CESETLERİ VATANDAŞLAR BULDU

İstanbul'un ciğerleri Belgrad Ormanları son zamanlarda yürüyüşe giden, su almaya giden ya da fotoğraf çekmeye giden vatandaşların bulduğu esrarengiz cesetlerle gündeme gelmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde çöp konteynerine ''ceset aşağıda'' yazısını takip eden polis ekipleri bir erkek cesedi buldu. Bu olaydan birkaç gün önce yine aynı bölgede kayıp olan bir adamın yarı gömülü cesedi bulunmuştu. Bununla da sınırlı kalmadı. Geçtiğimiz ay ise yine aynı yerde kravatla ağaca bağlanmış bir erkek cesedi bulunmuştu.

Cesetlerden birinin kimliği tespit edildi. Ölü bulunan kişinin Bağcılar'da görülen ve kayıp ihbarı yapılan 20 yaşındaki Serhat Kantele olduğu ve gencin başından vurularak öldüğü belirlendi.

Haberin Devamı

CİNAYET BÜRO DEDEKTİKLERİ OLAYLARI ARAŞTIRIYOR

Cinayet büro dedektiflerinin cesetlerin ardındaki sır perdesini aralamak için çalışmaları devam ediyor.

Belgrad Ormanı'nda 35 günde 3 esrarengiz ceset bulundu

Korkunç olaylar silsilesi Belgrad Ormanında 35 günde 3 ceset