Gündem Korkunç şüphe

Korkunç şüphe

Paylaş
Korkunç şüphe

Tekirdağ Şarköy'de denize uçan otomobilde lise müdürü Deniz Dellal Erkutlu ölmüş, aracı kullanan eşi Ahmet Gürkan Erkutlu kurtulmuştu. İddianamede dile getirilen bazı iddialar korkunç bir şüphe doğurdu. Kadının ayrılmak istediği, eşinin ise "Ayrılırsak bu işin sonu kötü olur" dediği öne sürüldü.

Şarköy Anadolu Lisesi Müdürü Deniz Dellal Erkutlu eşi Ahmet Gürkan Erkutlu ile 1 Eylül 2023 akşamı restoranda yemek yedi. Alkol alan Gürkan Erkutlu’nun yemek dönüşü kullandığı otomobil, 8 metre yükseklikten denize uçtu. Denizde ters dönen otomobilde Ahmet Gürkan Erkutlu, kendi imkanlarıyla kurtulurken eşi ise hayatını kaybetti. 1.49 promil alkollü olduğu belirlenen Gürkan Erkutlu 'taksirle ölüme sebebiyet' suçundan önce tutuklandı, daha sonra adli kontrolle tahliye edildi.

Haberin Devamı

YÜZDE 100 KUSURLU ÇIKTI

Bilirkişi raporuna göre yüzde 100 asli kusurlu bulunan Ahmet Gürkan Erkutlu hakkında iddianame hazırlandı. Erkutlu ifadesinde, "Yemekte eve geç gelmem sebebiyle tartıştık. Ama sonra tatlıya bağladık. Otomobilin önüne bir hayvan çıktı. Ona çarpmamak için direksiyonu kırınca araç kontrolden çıktı. Denize uçtuk. Ben camdan dışarı çıktım. Suyun sığ olduğunu fark ettim. Deniz'i ayağından yakalayıp dışarı çekmeye çalıştım ama başarılı olamadım. Kaza sırasında hız yapmıyordum"dedi.

'YALNIZ ÖLECEKSİN'

Deniz Dellal Erkutlu'nun annesi Saadet Erkutlu ise, "Olaydan üç ay önce eşiyle birlikte beni ziyarete geldiklerinde kızım, ’Bu böyle gitmez, ayrılalım’ dedi. Eşi ise ’Ayrılırsak bu işin sonu kötü olur’ diye cevap verdi. Ayrıca bu adam geldiğinde kızıma karşı argo ve küfürlü konuşurdu. Kızımın mutsuz olduğunu sürekli görüyordum" diye ifade verdi. Deniz Dellal Erkutlu'nun ağabeyi Oğuz Dellal de "Kazadan 1.5 saat önce ablam 'Gürkan bana yalnız öleceksin diyor' şeklinde bir mesaj attı" dedi.

Haberin Devamı