Gündem Köşe yazarı Mustafa Kasadar'ın oğlu derin dondurucuda ölü bulundu! Kan donduran detaylar

Köşe yazarı Mustafa Kasadar'ın oğlu derin dondurucuda ölü bulundu! Kan donduran detaylar

Paylaş
Köşe yazarı Mustafa Kasadar'ın oğlu derin dondurucuda ölü bulundu! Kan donduran detaylar

Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar’ın geçen salı ortadan kaybolan 19 yaşındaki oğlu Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, parçalanmış halde Bayrampaşa’daki bir dairede derin dondurucuda bulundu. Katil Hakan Ö. “Boğarak öldürdüm, cesedi parçalayıp kokmaması için derin dondurucuya koydum” diye itirafta bulundu.

İstanbul’da geçen salı Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar, 19 yaşındaki oğlu Muhammed Nuh Kasadar ortadan kaybolunca polise başvurdu. Gencin fidye amaçlı kaçırılmış olabileceği değerlendirmesi üzerine soruşturmayı Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği devraldı. Teknikve kamera incelemesi başlatan ekipler, Muhammed Nuh Kasadar’ın en son babasının yayınevinde çalışan Hakan Ö. ile görüştüğünü belirledi.

Haberin Devamı

CANİ SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Hürriyet'te yer alan habere göre; Gözaltına alınan Hakan Ö., Muhammed Nuh Kasadar’ı evinde boğarak öldürdüğünü ardından cesedi parçalayarak kokmaması için derin dondurucuya koyduğunu itiraf etti. Polis, Hakan Ö.’nün Bayrampaşa Edirne Asfaltı üzerindeki4 katlı binanın 3. katındaki dairesini bastı. Ekipler, Kasadar’ın parçalanmış cesedini derin dondurucuda buldu. Ceset yapılan incelemenin ardından Adli Tıp’a götürüldü.

CESET PARÇA PARÇA ÇIKARILDI

Bir mahalle sakini, "Sabah 06.30 polisler geldi. Polis arkadaşlar buradan cesedi çıkardı. Bir tane de derin dondurucu çıkardılar. Herhalde ceset parçalanmış. Tek değil parça parça çıkarıldı" dedi.

‘BABASININ BORCU VARDI’

Gasp Büro’da sorguya alınan Hakan Ö. ifadesinde, “Geçen pazartesi yemek yemek için buluştuk. Evde sohbet ederken eski konular açıldı. Aramızda tartışma çıktı. Sinirlenerek boğdum. Babasının bana borcu olduğunu söyledim. Babasına yönelik biraz ağır ifadeler kullanınca da tepki gösterdi ve aramızda tartışma çıktı. Sinirlenerek boğdum. Daha sonra cesetten kurtulmak istedim. Kokmaması için parçalayarak derin dondurucuya koydum” dedi.

Haberin Devamı

İzmir’de de geçen haziranda 4 Türkmen uyruklu kişinin parçalanmış haldeki cesekleri derin dondurucuda bulunmuştu.