Gündem Kurban Bayramı tarihleri 2023! Kurban Bayramı hangi tarihte başlayacak/sona erecek?

Kurban Bayramı tarihleri 2023! Kurban Bayramı hangi tarihte başlayacak/sona erecek?

Paylaş
Kurban Bayramı tarihleri 2023! Kurban Bayramı hangi tarihte başlayacak/sona erecek?

Kurban Bayramı için araştırmalar hız kazandı. Haziran ayı içerisinde 8 günlük sürecin geride kalmasının ardından Kurban Bayramı tarihleri araştırılmaya başlandı. Peki bu yıl Kurban Bayramı hangi tarihte başlayacak? Tatil süresi 9 güne uzatıldı mı?

Mustafa Efe - Posta.com.tr İslam aleminde çok önemli bir yere sahip olan, adını yapılacak olan ibadetten alan Kurban Bayramı'nda kurban ibadetini yerine getirecek olan vatandaşlar bayram tarihlerini sorgulamaya başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kesilecek olan hayvanların etleri ihtiyaç sahipleri, komşu ve yakın akraba ile paylaştırılarak bayram sevincine herkes ortak edilecek. Peki 2023 Kurban Bayramı hangi gün başlayacak? İşte Kurban Bayramı tarihleri...

Haberin Devamı

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Kurban Bayramı bu yıl 28 Haziran Çarşamba günü başlayacak. 1 Temmuz Cumartesi günü ise sona erecek.

Kurban Bayramı Arifesi: 27 Haziran 2023 Salı

Kurban Bayramı 1. Gün: 28 Haziran 2023 Çarşamba

Kurban Bayramı 2. Gün: 29 Haziran 2023 Perşembe

Kurban Bayramı 3. Gün: 30 Haziran 2023 Cuma

Kurban Bayramı 4. Gün: 01 Temmuz 2023 Cumartesi

BAYRAM TATİLİ 9 GÜNE UZATILDI!

Yeni kabinenin ilk toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bayram tatili süresinin 9 güne uzatıldığını açıkladı.

Bu sene Kurban Bayramımızı 28 Haziran ile 1 Temmuz arasında idrak edeceğiz. 26 Haziran ve 27 Haziran günlerini de idari izin kapsamına almayı kararlaştırdık. Vatandaşımız toplam 9 gün bayram tatili yapma imkanı bulacaktır.

Haberin Devamı