Gündem Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor? Bayram tatili kaç gün? Kurban Bayramı ayın kaçında?

Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor? Bayram tatili kaç gün? Kurban Bayramı ayın kaçında?

Paylaş
Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor? Bayram tatili kaç gün? Kurban Bayramı ayın kaçında?

Kurban Bayramı tatili ile ilgili son karar Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. Kurban Bayramı ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeni ile resmi tatiller arasına kalan 13-14 Temmuz tarihlerinin bayram tatiline eklenip eklenmeyeceği merak ediliyordu. Yapılan açıklamanın ardından Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor? Bayram tatili kaç gün? soruları da yanıtını bulmuş oldu…

Kurban Bayramı tatili tarihleri hem kamuda hem de özel sektörde çalışan milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. 4 gün süren Kurban Bayramı’nın hemen ardından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü geliyor sonrasında ise hafta sonu tatili başlıyor. Bayram tatilinin 9 güne çıkması konusunda büyük bir beklenti oluşurken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonların beklediği Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olduğunu açıkladı…

Haberin Devamı

KURBAN BAYRAMI AYIN KAÇINDA?

4 gün olarak kutlanan Kurban Bayramı 9 Temmuz Cumartesi günü başlıyor ve 12 temmuz Salı günü sona eriyor.

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN?

27 Haziran Pazartesi Beştepe’de gerçekleşen Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatıldığı kaydetti.

Kurban Bayramı’nın ardından gelen 13 Temmuz Çarşamba ve 14 Temmuz Perşembe günleri kamuda çalışanlar için idari izin ilan edildi.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR NE ZAMAN BİTİYOR?

Kurban Bayramı tatili 9 gün olarak belirlendi. 9 Temmuz Cumartesi günü başlayan bayram tatili 17 Temmuz Pazar günü sona eriyor. 18 Temmuz Pazartesi günü milyonlarca çalışan yeniden iş başı yapacak.