Gündem Kuştepe'deki gecekondu katliamında yeni gelişme

Kuştepe'deki gecekondu katliamında yeni gelişme

Paylaş
Kuştepe'deki gecekondu katliamında yeni gelişme

Şişli’de bir evde 3 kişi kafasından silahla vurarak öldürülmüş halde bulunmuştu. Pompalı silahla vurulmuş olduğu değerlendirilen cesetlerin Vahit Ateş (45), Tülay Vural (17) ve Merve Özturan'a (27) ait oldukları öğrenildi. Gecekondudaki katliam sonrası kaçan şüpheli polisin çalışmasıyla yakalandı.

Kuştepe Mahallesi Zeytinlik Sokak'ta dün saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, Vahit Ateş'ten gün içinde haber alamayan arkadaşları, kontrol etmek amacıyla yaşadığı gecekonduya gitti. Pencereden içeriye bakan arkadaşları, Vahit Ateş (44) ile iki genç kadının yerde kanlar içinde yattığını gördü. Polis ile eve giren sağlık ekipleri, Ateş ile genç kadınların hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri, cesetler üzerinde ve evde incelemelerde bulundu.

Haberin Devamı

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

İncelemelerde, cesetleri, Vahit Ateş'in yanı başında bulunan genç kadınların Tülay Vural (18) ile mahallelinin Özgür olarak tanıdığı Merve Özturan (24) olduğu tespit edildi. Cesetler üzerinde yapılan incelemede, 3'ünün de kafalarından vurulduğu anlaşıldı. Evde tüfek fişekleri de bulan polis, 3 kişi öldürdükten sonra kaçtığı iddia edilen şüpheliyi bulmak için çalışmalara başladı.

GÖZALTINA ALINDI

Polisin olayla ilgili soruşturması sürerken 3 kişinin öldürülmesiyle ilgili B.P. adlı bir kişi gözaltına alındı. B.P. isimli kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.