Gündem Kuzeni tecavüz etti

Kuzeni tecavüz etti

Paylaş
Kuzeni tecavüz etti

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde 18 yaşındaki S.Ç., polise başvurarak kuzeninin kendisine tecavüz ettiğini ve ölümle tehdit edildiğini iddia etti

Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden S.Ç. adlı genç kadın, amcasının oğlu F.Ç.'nin tecavüzüne uğradığını ve tehdit edildiğini söyleyerek polislerden yardım istedi.

Ailesi tarafından dışlandığını ve can güvenliğini olmadığını anlatan S.Ç., polise şunları anlattı: “13 yaşındayken Bahçe Köyü'nde amcamın oğlu olan F.Ç.'nin tecavüzüne uğradım.

Korktuğum için olayı kimseye anlatamadım. Bir yıl kadar önce de Siverekli F.K. isimli kişi ile evlendim. Ancak, kız olmadığım ortaya çıkınca terk edildim. Bir ay kadar önce Siverek’e gelen amcamın oğlu yeniden tecavüz etti ve tepki gösterince ölümle tehdit etti.

Siverek'te kalacak yerim ve can güvenliğim olmadığı için devlet tarafından bir sığınma evine yerleştirilmem için yardımcı olunmasını istiyorum.”

İfadesinin alınmasının ardından genç kadın, Cumhuriyet Savcılığı tarafından korunma altına alınıp, yeri açıklanmayan bir kadın merkezine yerleştirilirken, tecavüzle suçlanan amcasının oğlu F.Ç.'nin de yakalanması için çalışma başlatıldı.

Şanlıurfa/DHA