Gündem Liselilerin kızlar tuvaleti şakası iki gencin ölümü ile bitti

Liselilerin kızlar tuvaleti şakası iki gencin ölümü ile bitti

Paylaş
Liselilerin kızlar tuvaleti şakası iki gencin ölümü ile bitti

Korkunç olay Ankara'da yaşandı. Bir lisede iki erkek öğrenci, bir arkadaşlarını kızlar tuvaletine iterek şaka yapmak istedi. Tuvaletteki kız öğrencilerin bağırması ile şaka taciz iddiasına dönüştü. Okuldan sonra şaka yapan gençlerden birisi evde tüfekle canına kıydı, diğeri ise kendini astı.

İddiaya göre, Polatlı ilçesindeki Ticaret Meslek Lisesi 12. sınıf öğrencileri E.K. (19) ve R.B. (17) teneffüs sırasında arkadaşlarıyla şakalaştı. Bir erkek arkadaşlarını kızlar tuvaletine iten gençlerden E.K., içerideki kızın bağırmasıyla 'Resminizi çektim' diyerek şaka yapmak istedi. 

Haberin Devamı

LİSELİLERİN KIZLAR TUVALETİ ŞAKASI FACİAYLA BİTTİ

EVDE TÜFEKLE CANINA KIYDI

Olayın taciz iddiasına dönmesinin ardından durum polise bildirildi. Daha sonra okuldan çıkarak Mehmet Akif Mahallesi Kara Mustafa Caddesi'ndeki evine giden E.K., avcı olan babasının av tüfeğiyle intihar etti.

Başkent'te liseli gençlerin şakası iki gencin ölümü ile sonuçlandı Korkunç olay Ankara'da yaşandı. Bir lisede iki erkek öğrenci, bir arkadaşlarını kızlar tuvaletine iterek şaka yapmak istedi. Tuvaletteki kız öğrencilerin bağırması ile şaka taciz iddiasına dönüştü. Okuldan sonra şaka yapan gençlerden birisi evde tüfekle canına kıydı, diğeri ise kendini astı.

DİĞER GENÇ DE KENDİNİ ASTI 

E.K. ile aynı mahallede oturan, Çıraklık Eğitim Merkezi'nde eğitim gören R.B. de arkadaşının cenaze namazına katıldı. Cenazenin defnedilmesinin ardından eve giden R.B., sosyal medyada cinsel tacizle suçlanması sonrası intihar eden arkadaşı E.K. ile ilgili paylaşım yaptı. R.B.'ye, paylaşımı nedeniyle babası tepki gösterdi. Babasıyla tartışan R.B., evden çıktı. Gece eve dönmeyen R.B., bu sabaha karşı arkadaşının intihar ettiği evin 100 metre ilerisindeki düğün salonunun bahçesinde ağaçta asılı bulundu. Okula giden öğrenciler tarafından bulunan R.B.'nin cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı. R.B.'nin babası, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. İntiharlar ile ilgili inceleme başlatıldı.

Haberin Devamı

E.K.'NİN BABASI: KİM SUÇLUYSA SUÇU ORTAYA ÇIKSIN

Ankara Polatlı'da, okulda arkadaşının şaka amacıyla kızlar tuvaletine ittiği ve hakkında 'cinsel taciz' iddiasıyla tutanak tutulunca av tüfeği ile yaşamına son veren E.K.'nin babası Kenan K., DHA'ya konuştu. Okulda neler yaşandığını az çok bildiklerini söyleyen Kenan K., "Okuldan bir telefon geldi bana. 'Oğlunuz bir olaya karıştı, karakola gelmeniz lazım' dediler. Karakola gittim. Daha karakola girmeden başka bir numaradan aradılar. 'Ben polisim, oğlunun telefonu bizde, git oğlunu al gel' dedi. 'Nerede' dedim, 'Sen bulup geleceksin' dediler. Ben de 'Okuldan çıktıysa eve gelmiştir' dedim. Eve geldim ve bu manzara ile karşılaştım. Oğlum intihar etmiş. Kimse yoktu o anda evde, annesiyle biz bahçedeydik. Ne olduysa okulda olmuş. Bu olayda kim suçluysa suçu ortaya çıksın. Diğer intihar eden gencin de ailesinin başı sağ olsun. Allah sabır versin. Onunla da arkadaşlarmış" dedi.