Gündem Liselinin öldüğü ilçede, bu kez köpekler saldırdıkları köpeği parçalayıp yedi

Liselinin öldüğü ilçede, bu kez köpekler saldırdıkları köpeği parçalayıp yedi

Paylaş
Liselinin öldüğü ilçede, bu kez köpekler saldırdıkları köpeği parçalayıp yedi

Lise öğrencisi Mehmet Özer'in (14) köpeklerin saldırısı sonucu öldüğü Kayseri'nin Hacılar ilçesinde, aynı sokak köpekleri bu kez de saldırdıkları başka bir köpeği parçalayarak yedi.

Geçen cuma günü yaşanan olayda, Baki-Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi 9/A sınıfı öğrencileri Mehmet Özer ve Hacı Ali Tuğrul (14), okul çıkışı evlerine giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğramıştı. Mehmet Özer olay yerinde yaşamını yitirirken, Hacı Ali Tuğrul ise yaralı kurtulmuştu.

Haberin Devamı

KÖPEKTEN GERİYE SADECE KAFASI VE AYAKLARI KALDI

İlçenin Akyazı Mahallesi'nde dün yaklaşık 10 sokak köpeğinden oluşan sürü, tek gezen başka bir köpeğe saldırdı. Çevredekiler kar topu atarak saldırıyı engellemeye çalıştı, ancak köpekler, parçaladıkları köpeği tamamen yedi. Köpeğin sadece kafa ve ayak kısımları kaldı.

Erciyes Mahallesi'nde gece saatlerinde kaydedilen görüntüde ise sokak ortasında dolaşan çok sayıda köpek olması dikkat çekti.

SOKAĞA ÇIKMAYA KORKUYORLAR

İlçe sakinleri, olaydan sonra belediyenin sokak köpeklerini toplamasına rağmen hâlâ ilçede çok sayıda köpek olduğunu, sokağa çıkmaya korktuklarını söylediler.