Gündem Lüks bir otelin spa bölümünde korkunç olay! Genç kadının hamam keyfi kötü bitti

Lüks bir otelin spa bölümünde korkunç olay! Genç kadının hamam keyfi kötü bitti

Paylaş
Lüks bir otelin spa bölümünde korkunç olay! Genç kadının hamam keyfi kötü bitti

İstanbul Beyoğlu'ndaki lüks bir otelin spa bölümüne giden Sema T. isimli öğretmenin başına gelmeyen kalmadı. Tendonları kopan ve kıkırdakları parçalanan kadına otel yetkileri özür mahiyetinde spa ücretini iade etti ancak Sema T. harekete geçti.

İstanbul Beyoğlu'ndaki lüks bir otelin spa bölümüne giden Sema T. isimli öğretmen, Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre, hamamın kırık giderine düştü.

Haberin Devamı

İddiaya göre kadına ilk yardım olarak sadece pamuk ve kağıt havlu getiren görevliler, sağlık hizmetlerine haber vermekte de geç kaldı. Sema'nın ısrarlarıyla görevliler, 112 acil yardım hattını aradı ve olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

TENDONLARI KOPTU, KIKIRDAKLARI PARÇALANDI

Hastanedeki ilk müdahalede parmaklarına 13 dikiş atılan kadının, tendonları kopmuş ve kıkırdakları parçalanmıştı. Ameliyat olması gerektiği söylenen genç öğretmen, spa yetkilileriyle iletişime geçerek çalışamayacağını ve olayda kusurları olduğunu söyledi.

Otel yetkilileri ise genç kadına spa ücretini iade ederek, sorumluluğu kabul etmedi. Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunan Sema T., ayağının kırılması nedeniyle mesleğini yapamayacağını bu nedenle maddi zarara uğradığını belirtti.

Haberin Devamı

Böylesine lüks bir oteldeki kusur nedeniyle ameliyat olmak zorunda kaldığını, manevi olarak sıkıntılar yaşadığını ileri süren genç kadın, otel yetkililerinin cezalandırılmasını istedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.