Gündem Malatya’da deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde? 27 Aralık Kandilli son depremler listesi

Malatya’da deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde? 27 Aralık Kandilli son depremler listesi

Paylaş
Malatya’da deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde? 27 Aralık Kandilli son depremler listesi

Malatya’da deprem mi oldu? Bugün saat 10.55 sularında Malatya ve çevre bölgelerde yaşayan vatandaşlar deprem korkusu yaşadı. Sarsıntıyı hisseden vatandaşlar, evlerinden ve iş yerlerinden çıkarak kendini koruma altına almaya çalışırken, ‘Malatya’da deprem mi oldu?’ Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde?’ araştırmaları da hız kazandı. İşte 27 Aralık Kandilli son depremler listesi ve Malatya depremine ilişkin detaylar.

27 Aralık Kandilli son depremler listesi Malatya’da gerçekleşen depremle güncellendi. Kurumun sitesinde yer alan bilgilere göre, deprem Malatya’nın Begre-Doğanşehir bölgesinde gerçekleşti. Konuyla ilgili ilk açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan geldi.

Haberin Devamı

DEPREM NEREDE OLDU, KAÇ ŞİDDETİNDE?

Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan bilgilere göre 27 Aralık 2023 Çarşamba saat 10.55’te Malatya Doğanşehir’de 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yerin 5 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre illerden de hissedildi.

Twitter (X) hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya Doğanşehir’de meyadana gelen ve çere illerden de hissedilen depremde AFAD ve ilgili kurumların tüm ekiplerinin saha taramaları için yönlendirildiğini kaydetti.