Gündem Marmaris bayramda kapalı!

Marmaris bayramda kapalı!

Paylaş
Marmaris bayramda kapalı!

Marmaris'te otellerin yüzde 90'ı kapalı, açık olanlar da daha önceden rezervasyon yaptıran yabancı turistleri ağırlıyor...

Muğla'nın Marmaris İlçesi, otellerin yüzde 90'ı kapalı olduğu, açık olanlar da daha önceden rezervasyon yaptıran yabancı turistleri ağırlayacağı için, kurban bayramında yerli turiste kapalı.

Haberin Devamı

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Marmaris Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Özbozdağ, bugüne kadar kış turizminin geliştirilmesine yönelik herhangi bir adım atılmadığı için, Marmaris ve turistik beldeleri İçmeler, Armutalan, Bozburun, Turunç ve Selimiye'de otellerin yüzde 90'ının kapalı olduğunu söyledi. Özbozdağ, açık olan otellerin de daha önceden rezervasyon yaptıran yabancı turistleri ağırlayacağını belirtti.

Güney Ege Turistik ve Otelciler Birliği (GETOB) Başkanı İlhan Açıkgöz de, "İç pazardan ziyade dış pazara hitap ettiğimiz için Marmaris ve turistik beldelerinde bulunan otellerin çoğu kapalı. Marmaris'te altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, yetkililerle ve turizmcilerle biraraya gelip, kış turizmini canlandıracak girişimlerde bulunmamız gerekir" dedi.

Haberin Devamı

Ali GÜNDOĞAN/ MARMARİS (Muğla),(DHA)